Multipack işlemci garantisi var mı?

Kaan2606

Hectopat
incehesap.com'dan bilgisayar alacağım bilgisayarda R5 1600 RX 590 Nitro9 var. Ben hem ileriye dönük bilgisayar toplayacağım için hem de bütçem olduğu için R5 2600 eklemek istiyorum ama R5 2600 de multipack kutusuz işlemci yazıyor. Garantisi var mı? Fanı var mı? Kafamda çok soru birikti. Kutusuz derken işlemciyi sıfır alıp kutusundan çıkarıp direk bilgisayara takmaktan mı bahsediliyor? Yoksa 2. el bir işlemciden mi bahsediliyor?

Tereddütte kaldım açıkçası. R5 2600 burda alacağım bilgisayarda burda. Şimdiden teşekkür ederim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
incehesap.com'dan bilgisayar alacağım bilgisayarda R5 1600 RX 590 Nitro9 var. Ben hem ileriye dönük bilgisayar toplayacağım için hem de bütçem olduğu için R5 2600 eklemek istiyorum ama R5 2600 de multipack kutusuz işlemci yazıyor. Garantisi var mı? Fanı var mı? Kafamda çok soru birikti. Kutusuz derken işlemciyi sıfır alıp kutusundan çıkarıp direk bilgisayara takmaktan mı bahsediliyor? Yoksa 2. el bir işlemciden mi bahsediliyor?

Tereddütte kaldım açıkçası. R5 2600 burda alacağım bilgisayarda burda. Şimdiden teşekkür ederim :D
Kutulu satılan ürünler kutusuz satılan ürünlere nazaran pahalıdır. Bazı Kutusuz parçalarda garantisizdir. Bunu hizmet aldığınız satıcıya da sorunuz. Kapsayıp kapsamadığını. Keza sizin işlemcinizin garanti kapsadığı belirtilmiş linkte. O zaman sorun yoktur. Kutusuz olarak gelen bu işlemcide fan olmaz kutulu ürüne göre. Kısacası kutulu işlemci ürünü fanla ile birlikte gelir. Kutusuz da ise fansız geliyor. Fiyat farkına da yansıdığı üzere.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı