Modlu Minecraft oynamak istiyoruz nasıl yapabiliriz, Aternos'tan vs oluyor mu?
Evet Aternosdan oluyor.Modlu Minecraft oynamak istiyoruz nasıl yapabiliriz, Aternos'tan vs oluyor mu?
Essential Mod var internetten bakarsan bulabilirsiniz.Modlu Minecraft oynamak istiyoruz nasıl yapabiliriz, Aternos'tan vs oluyor mu?
Aternos'ta belirli modlar var ve bu ara çok sıra oluyor. Aternos tavsiye etmiyorum.
Evet Aternos'tan oluyor.
Essential mod var internetten bakarsan bulabilirsiniz.
Nereyi önerirsiniz peki hocam?
Nereden oluyor biraz açıklar mısınız?
Tamamdır bakacağım teşekkürler.
Nereyi önerirsiniz peki hocam?
Nereden oluyor biraz açıklar mısınız?
Tamamdır bakacağım teşekkürler.
Bir kerelik Mc Pro Hosting kullanmıştım. Şimdi fazla maaliyetli ücretsiz bir şey arıyorsanız, maalesef önerebileceğim düzgün bir site yok.Nereyi önerirsiniz peki hocam?
Eğer arkadaşlarının ve senin premium u varsa essenital veya emc4 ileyapabilirsin basitçe. Lakin yoksa ve biraz ağır bir mod paketi ise ya kendi pcinde server açacaksın ya da bir VDS üzerinden server açacaksın. Anlayacağın dallanıp budaklanıyor. İstersen biraz anlatırım.
Bir kerelik Mc Pro Hosting kullanmıştım. Şimdi fazla maaliyetli ücretsiz bir şey arıyorsanız, maalesef önerebileceğim düzgün bir site yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.