Musallat.exe Nasıl Silinir?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Lütfen yardım edin. musallat.exe silici işe yaramıyor. Silmeme rağmen tekrar tekrar oluşuyor dosyalar, lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Musallat exe virüsünü geliştiren hackerın kendisinin geliştirdiği Musallat.exe kaldırma programı vardı Google'a yazarsan bulabilirsin diye düşünüyorum. Virüsü kaldırmak için hakkımı helal ediyorum diyen butona basman gerekiyordu bayağı komiğime gitmişti. :D
İnsan bilgisayarına bir AV yükler. Virüs bulaşmasını engellemek için.
AV yüklemezsen, o bulaştı, bu bulaştı, şu bulaştı...
Yok, müziklerim kanat çırptı. Dosyalarım uçtu...
Videolarım kayboldu...
Sen tedbirini almadıkça böyle milattan önceden kalan en eski virüsleri bile yersin böyle.
Böyle devam edersen. Daha yaşayacağın çoook şey var...
Bizden söylemesi :)

O virüs hala dolaşıyor mu ya? En son 4 sene önce bizim okulda her bilgisayarda dolaşıyordu. Hatta bir süperzeka kişi musallat yüklüyken deepfreeze kurmuştu :D Ne güzel zamanlardı ya hep 2-3 kişi toplanır silerdik :D
Avira antivirüsü deneyebilirsin sanırım o da işe yarıyordu. Combofix de olabilir.
Kanka bizim okulun akıllı tahtasında var ve projem için zorunlu olarak USB belleğimi takmıştım, sonra bilgisayara takmaya korktuğum için attım. Nereden geliyor bu okulun bilgisayarlarına zerre fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı