Musallat.exe Nedir?

Musallat.exe bir Türk'un yapmis oldugu virus. Hatta musallat.exe temizleme programi da cikartmisti ayni kisi. Hakkimi helal ediyorum butonuna basinca virusu temizliyordu.

Eki Görüntüle 557158

Musallat.exe'yi silen Musallat.exe'de de virüs var diye biliyorum. Ulan adama bakın yahu! Hem bir şey yiyor hem de zorla kişinin hakkını helal ettiriyor. :D Vay arkadaş...

O yazılım, zamanında beni ve binlerce kişiyi kanser etmiş bir yazılımdır. Kendisi bir virüstür ve tek marifeti dosya gizlemektir. Gizlediği dosyalara "Korunan işletim sistemi dosyası" özelliği verdiği için gizli dosyaları açarak da göremezsiniz, kanserdir yani. Bir USB ile bir bilgisayara, o bilgisayardan ağdaki her bilgisayara bulaşıp dosya gizleyen bir virüstür. Virüsü yazan arkadaş sonradan vicdan azabı ile temizleyici yazmış, bunu da insanların hakkını helal etmesi şartıyla kullandırtmıştır. Okullarda bir tahtaya bulaştıysa okula USB sokmanızı önermem.

Bizim muzik öğretmenimizde USB'yi takınca şok oldu :D. Sanırım onun USB belleğinde de musallat.exe vardı.

Aklıma şu geldi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam "Helal Et Sistemi".

Aklıma şu geldi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam "Helal Et Sistemi".

Filmlerde de öyle bir şey yapılabilir mi? Mesela Joker, Berlin ve Elliot bana hakkını helal etsin...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı