Mustang hastalığı

mustang yenileri okadar ilgimi çekmiyor ama eski modeller klasiklerine hastayım bu arabalara hasta olmayanda yoktur zaten gören herekes in dikkatini çeker ama sanırım bende klasik hastalığı var klasik araçları çok seviyorum

Mustang Amerika'da hiç değer verilen bir araba değil buraya 250 Bin TL'ye falan geliyor o yüzden burada değerli orada herkes alıp binebiliyor Mustang'a. Ama güçlendirilmiş versiyonlarının hastasıyım açıkçası bende.

Unutmaya çalışırken yine rast geldim hastalığıma, böbreğimi satıyorum alan varsa iletişime geçebilir buradan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unutmaya çalışırken yine rast geldim hastalığıma, böbreğimi satıyorum alan varsa iletişime geçebilir buradan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

"Abe bi tur verir misin?" diyesim geldi. Birde bunların Shelby denen canavarları var direk manuel şanzıman işte onlar hayalim ama Türkiye'de aşırı pahalı (gerçi normali bile pahalı) ama olsun hayaliyle yaşamaya devam.

Çok amatör bir inceleme olmuş. Bu arada yurd dışından bir araba getirdiğinizde 2 yıl boyunca ülkemizde durabiliyor yani 120 bin dolar'a Mustang GT almaktansa, 48 bin dolara Shelby GT350R'ı yurt dışından alabiliyorsun. Az kaldı geliyorum Mustang. ;)
2016_Shelby_GT350R_Ford_Mustang_muscle_gt350_1280x1024.jpg

Böbreğimi satıyorum alan varsa iletişime geçebilir buradan.

Abi böbrek kaç para bilmiyorum da Mustang'i alabilmek için en az 4-5 tane böbrek satman lazım. :)

Çok amatör bir inceleme olmuş. Bu arada yurd dışından bir araba getirdiğinizde 2 yıl boyunca ülkemizde durabiliyor yani 120 bin dolar'a Mustang GT almaktansa, 48 bin dolara Shelby GT350R'ı yurt dışından alabiliyorsun. Az kaldı geliyorum Mustang. ;)Eki Görüntüle 121543
Araba incelemelerini düzgün bir şekilde yapan 2 kişi var Türkiye'de.. Eren Tekin ve Fahir Talib. Amatör bir inceleme olduğunu düşünmüyorum.

Abi böbrek kaç para bilmiyorum da Mustang'i alabilmek için en az 4-5 tane böbrek satman lazım. :)
Niye, benim böbreğim o kadar etmez mi? Uranyum getir, onu bile öğütür :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı