Mutfakta uçan örümcek vardı

Bunları yok etmenin bir yolu yok evin dibinde ağaç falan varsa oradan geliyordur. Balkonun kapısını kapatmaktan başka çare yok hocam. Ayrıca sakin evin içine girmesnleryuva falan yaparlar bela olurlar size. Geçmiş olsun. :(

Hocam uçuyor sinek gibi ve hızlı. Zıplıyor gibi değil.
Hocam uçabiliyorlarda aynı zamanda. Kanatları yok ama zıplayıp uçabiliyorlar bir şekilde.

Bunları yok etmenin bir yolu yok evin dibinde ağaç falan varsa oradan geliyordur. Balkonun kapısını kapatmaktan başka çare yok hocam. Ayrıca sakin evin içine girmesnler. Adı üstünde kulağakaçan. Geçmiş olsun. :(

Hocam uçabiliyorlarda aynı zamanda. Kanatları yok ama zıplayıp uçabiliyorlar bir şekilde.

Hocam kulağa kaçana pek benzemiyor gibi, ayrıca balkondan gelmiyorlar gibi, peteğin olduğu duvarda delik var sanırım oradan geliyorlar :(

Hocam kulağa kaçana pek benzemiyor gibi, ayrıca balkondan gelmiyorlar gibi, peteğin olduğu duvarda delik var sanırım oradan geliyorlar :(
Heh, tamda düşündüğüm gibi. Zaten bu böcekler kuytu, nemli köşelerde yaşarlar. O çıktıları yere böcek ilacı sıkmazsanız hep gelirler. Bu böcekler tek seferde 50'ye kadar yumurtluyorlarmış.

Heh, tam da düşündüğüm gibi. Zaten bu böcekler kuytu, nemli köşelerde yaşarlar. O çıktıları yere böcek ilacı sıkmazsanız hep gelirler. Bu böcekler tek seferde 50'ye kadar yumurtluyorlarmış.

Hocam bildiğiniz uçuyor bu kanatları var yenisi geldi şimdi ölenin arkasından yenisi geliyor böcek ilacı sıktım tüm köşelere, kapı da kapalı gelmeye devam ediyorlar.

Konuya nereye açacağımı bulamadım, özür dilerim. Dün mutfakta örümceğe benzeyen ama kanatları olan değişik bir yaratık gördüm. Uğraşmak istemediğim için balkon kapısını açıp çıktım, kendisi çıkar diye. Bugün tekrar mutfağa girdiğimde yerde yürüdüğünü gördüm, hala çıkmamış. Ben de terliği alıp öldürdüm. Her neyse dedim, 5-6 dakika sonra aynı örümceğin ikincisi uçarak üstüme doğru geldi. O korkuyla, garip gelebilir ama yumruk attım ve hemen terlikle vura vura öldürdüm. Şimdi tam bu konuyu yazarken fotoğrafını çekmek için gittim ancak fazla vurduğum için fotoğraflık halleri kalmamıştı ve bu sırada üçüncüsü çıktı. Yüzüme doğru uçarak geldi. Artık fobi oluştu bende. Hiçbir şey yapamadan kaçtım ve kapıyı kapattım. Sizce bu örümceğin mutfağa yuva yapmış olma ihtimali var mıdır? Mutfağa korkudan giremiyorum.
Uçan örümcek kelimesini görünce kükredim 😀

Onu da öldür kapıları kapa bir süre açma gelmezler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı