Mutfakta uçan örümcek vardı

Bunları yok etmenin bir yolu yok evin dibinde ağaç falan varsa oradan geliyordur. Balkonun kapısını kapatmaktan başka çare yok hocam. Ayrıca sakin evin içine girmesnleryuva falan yaparlar bela olurlar size. Geçmiş olsun.

Hocam uçuyor sinek gibi ve hızlı. Zıplıyor gibi değil.
Hocam uçabiliyorlarda aynı zamanda. Kanatları yok ama zıplayıp uçabiliyorlar bir şekilde.

Hocam kulağa kaçana pek benzemiyor gibi, ayrıca balkondan gelmiyorlar gibi, peteğin olduğu duvarda delik var sanırım oradan geliyorlar

Hocam kulağa kaçana pek benzemiyor gibi, ayrıca balkondan gelmiyorlar gibi, peteğin olduğu duvarda delik var sanırım oradan geliyorlar
Heh, tamda düşündüğüm gibi. Zaten bu böcekler kuytu, nemli köşelerde yaşarlar. O çıktıları yere böcek ilacı sıkmazsanız hep gelirler. Bu böcekler tek seferde 50'ye kadar yumurtluyorlarmış.

Hocam bildiğiniz uçuyor bu kanatları var yenisi geldi şimdi ölenin arkasından yenisi geliyor böcek ilacı sıktım tüm köşelere, kapı da kapalı gelmeye devam ediyorlar.

Hocam bildiğiniz uçuyor bu kanatları var yenisi geldi şimdi ölenin arkasından yenisi geliyor böcek ilacı sıktım tüm köşelere, kapı da kapalı gelmeye devam ediyorlar.
Hocam evi ilaçlatmanız lazım olmaz böyle. Allah bilir hangi kuytu köşedeler.

Yürüyen uçak geldi aklıma, uçan örümcek Yaratık demiş bir de.

Uçan örümcek kelimesini görünce kükredim

Onu da öldür kapıları kapa bir süre açma gelmezler.

Karıncayla evrimleşmiş. Evi terk et, üs kuracaklar mutfağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…