K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 13 Temmuz 2019 #1 Üzülmem için hiçbir sebep yok. Çevremdeki isnanlar çok neşeli anın tadını çıkarırken ben o kadar mutlu olamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2019
Üzülmem için hiçbir sebep yok. Çevremdeki isnanlar çok neşeli anın tadını çıkarırken ben o kadar mutlu olamıyorum.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 13 Temmuz 2019 #2 Silinen üye dedi: Üzülmem için hiçbir sebep yok. Çevremdeki isnanlar çok neşeli anın tadını çıkarırken ben o kadar mutlu olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Üzülmek için bir sebebin yok ama benim gibi seninde mutlu olmak için bir sebebin yok...
Silinen üye dedi: Üzülmem için hiçbir sebep yok. Çevremdeki isnanlar çok neşeli anın tadını çıkarırken ben o kadar mutlu olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Üzülmek için bir sebebin yok ama benim gibi seninde mutlu olmak için bir sebebin yok...
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Temmuz 2019 #3 Halay dinle.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 13 Temmuz 2019 #4 Caner Uncu dedi: Halay dinle. Genişletmek için tıkla... Haydaaaa .
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2019 #5 Belki kendini mutlu olmak zorundaymissin gibi hissettiğin için mutlu olamiyorsundur. Bu kadar takma ve akışına bırak bence.
Belki kendini mutlu olmak zorundaymissin gibi hissettiğin için mutlu olamiyorsundur. Bu kadar takma ve akışına bırak bence.
L L0SSANT0S Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2019 #6 Biraz troll ol. Ben de senin gibiydim troll olunca mutsuz olamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2019
K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 14 Temmuz 2019 #7 L0SSANT0S dedi: Biraz troll ol. Ben de senin gibiydim troll olunca mutsuz olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Troll ol derken? Nasıl yani. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2019
L0SSANT0S dedi: Biraz troll ol. Ben de senin gibiydim troll olunca mutsuz olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Troll ol derken? Nasıl yani.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2019 #8 Silinen üye dedi: Troll ol derken? Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Steam varsa beraber oyun oynayalım troll olmayı öğrenirsin.
Silinen üye dedi: Troll ol derken? Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Steam varsa beraber oyun oynayalım troll olmayı öğrenirsin.
K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 14 Temmuz 2019 #9 Emirizmir dedi: Steam varsa beraber oyun oynayalım troll olmayı öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Steam var ama sadece CS:GO dıșında oyun almadım.
Emirizmir dedi: Steam varsa beraber oyun oynayalım troll olmayı öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Steam var ama sadece CS:GO dıșında oyun almadım.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2019 #10 Silinen üye dedi: Steam var ama sadece CS:GO dıșında oyun almadım. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Error steamcommunity.com Yarın dönüyorum eve. Steam adını belirtebilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2019
Silinen üye dedi: Steam var ama sadece CS:GO dıșında oyun almadım. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Error steamcommunity.com Yarın dönüyorum eve. Steam adını belirtebilir misin?