Mutlu olmak için ne yapabilirim?

Arkadaşlar beni tanıyorsunuzdur. Bazen bu foruma gelip insanlara yardım ederim. Ancak cahil sayılabilecek bir ailem var. 14 yaşındayım ve bugün arkadaşım sistemine 4K 240Hz monitör aldı. Diğer arkadaşım (arkadaş grubumuz var.) PS5 aldı. Çok içim kötü oluyor. Yaşadıklarım normal mi diye düşünüyorum hep. Ben arkadaşlarımla dışarı çıkmak için 10TL için yalvarıyorum. Adamlar her seferinde 100TL ile geliyor. 4'lü arkadaş grubumuzda en kötü bilgisayar sistemi bende. Herkes bana fakir diyor. Babama soruyorum bana harçlık verir misin diyor ki: Karnın doyuyor ya, bilgisayarın bile var.

Haline şükret. Senden daha kötü olan binlerce çocuk işte klişe şeyler. Artık her akşam ağlıyorum, ağlayarak uykuya dalıyorum. Büyüyünce iş bulamayıp ev alamayacağım ve büyük ihtimal ile açlıktan ölüp sonsuza kadar gideceğim ve hiç kimse beni hatırlamayacak. Çok üzülüyorum her gün ağlayarak uyuyorum. Hiçkimsenin beni umursamadığı hissine kapılıyorum. Çok fazla fedakarlık yaptığım halde 5 dakikalık bir işim çıktığı zaman asla benimle konuşmayan arkadaşlarım bile oldu.

Fiziksel olarak da çok küçük biriyim. Okulda biri bana sataşınca hiçbir şey yapamıyorum. Öğretmene söylersem dövücek, boş durursam benden para falan isteyecek, tuvalet kabininde saklansam ben çıkana kadar orada bekleyecek. Ailem sınavlardan 90 üstü istiyor. Ben 60 alıyorum sçok iyi bir not aldım diye sevinip akşama psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Arkadaşlar bu yaşadıklarım normal mi?

Bu benim normal hayatım alışmışım artık ne yapalım. Tek fark ben ayı gibiyim

Onlardan arkadaş değil peşmerge bile olmaz. Demek ki ağzın açlıktan koksa seni silecekler? Karakter meselesi.
Ayrıca, bu yaşadıkların gayet olabilir şeyler. Hemen hemen her Türk genci yaşar bunları (hepsini değil). O yüzden çok üstüne gitme. Ergenlikten dolayı da olabiliyor bazen.

Onlardan arkadaş değil peşmerge bile olmaz. Demek ki ağzın açlıktan koksa seni silecekler? Karakter meselesi.
Ayrıca, bu yaşadıkların gayet olabilir şeyler. Hemen hemen her Türk genci yaşar bunları (hepsini değil). O yüzden çok üstüne gitme. Ergenlikten dolayı da olabiliyor bazen.
Hocam konu açılalı 1 yıl olmuş. Yani biraz geç kaldınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı