mol3kül Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Laptop'umda MUX ayarını açmak istiyorum çünkü GeForce Experience'da NIS özelliğini kullanamıyorum, galiba MUX ayarını açınca kullanılabilecek.
Laptop'umda MUX ayarını açmak istiyorum çünkü GeForce Experience'da NIS özelliğini kullanamıyorum, galiba MUX ayarını açınca kullanılabilecek.
Çözüm Artoria Pendragon 28 Ağustos 2023 mol3kül dedi: Modelini tam bilmiyorum bakacağım hemen. HP Pavilion laptop 15-CC1xx olması gerek. Genişletmek için tıkla... MUX yok o cihazda.
mol3kül dedi: Modelini tam bilmiyorum bakacağım hemen. HP Pavilion laptop 15-CC1xx olması gerek. Genişletmek için tıkla... MUX yok o cihazda.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Ekran kartınızda MUX Switch özelliği varsa BIOS üzerinden etkinleştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 mol3kül dedi: Laptop'umda MUX ayarını açmak istiyorum çünkü GeForce Experience'da nıs özelliğini kullanamıyorum, galiba MUX ayarını açınca kullanılabilecek. Genişletmek için tıkla... Cihazınız nedir? Artı 0 Eksi
mol3kül dedi: Laptop'umda MUX ayarını açmak istiyorum çünkü GeForce Experience'da nıs özelliğini kullanamıyorum, galiba MUX ayarını açınca kullanılabilecek. Genişletmek için tıkla... Cihazınız nedir?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 28 Ağustos 2023 #4 Adrastos dedi: Ekran kartınızda MUX Switch özelliği varsa BIOS üzerinden etkinleştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Laptopun uygulamasından da oluyor diye biliyorum. Asus Armory Crate gibi. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Ekran kartınızda MUX Switch özelliği varsa BIOS üzerinden etkinleştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Laptopun uygulamasından da oluyor diye biliyorum. Asus Armory Crate gibi.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.755 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 28 Ağustos 2023 #5 Laptop modeli ne? Artı 0 Eksi
KS KS mol3kül Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 Yiğit Fatin Tatar dedi: Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla... Modelini tam bilmiyorum bakacağım hemen. Artoria Pendragon dedi: Laptop modeli ne? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion laptop 15-CC1xx olması gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar dedi: Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla... Modelini tam bilmiyorum bakacağım hemen. Artoria Pendragon dedi: Laptop modeli ne? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion laptop 15-CC1xx olması gerek.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.755 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 28 Ağustos 2023 #7 mol3kül dedi: Modelini tam bilmiyorum bakacağım hemen. HP Pavilion laptop 15-CC1xx olması gerek. Genişletmek için tıkla... MUX yok o cihazda. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
mol3kül dedi: Modelini tam bilmiyorum bakacağım hemen. HP Pavilion laptop 15-CC1xx olması gerek. Genişletmek için tıkla... MUX yok o cihazda.
KS KS mol3kül Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 Artoria Pendragon dedi: MUX yok o cihazda. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi