MUX olmadan Intel UHD 630 nasıl kapatılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Arkadaşlar bu Intel UHD 630 Steam da gezerken 30FPS olarak gezdiriyor aşağı kaydırırken vs. aşırı performans sız. Fakat 2. ekranıma sadece 2. ekran dediğimde bu sorun görülmedi çünkü fake MUX tarzı bir şey yaptım. Bunun çözümü var mıdır?
Not: 2. ekranı ortaya al kullan e o zaman demeyin. (2. ekran model: Samsung SyncMaster 173v)

NOT: Arkadaşlar OBS açınca Mouse kasıyor ve ekran paylaşınca vs. De PC ölüyor intel kullanınca.

Son düzenleme:
MUX olmadan tamamen kapatılmaz. Harici monitörler ile zaten çoğu laptop yine harici kullanır.

MUX olmadan tamamen kapatılmaz. Harici monitörler ile zaten çoğu laptop yine harici kullanır.
Arkadaşlar OBS açınca Mouse kasıyor ve ekran paylaşınca vs. de PC ölüyor Intel kullanınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'i adam etme gibi bir durum arıyorum bildiğim UHD 630 GT730 ile aynı sayılır. Neden çöp gibi bu Intel?

Arkadaşlar OBS açınca mouse kasıyor ve ekran paylaşınca vs. de PC ölüyor Intel kullanınca.

İşlemci ve diğer ekran kartı modeli nedir? RAM miktarı nedir?

RAM'i çift kanal yapın derim. Yayın içinse OBS ile işlemciden deneyebilirsiniz.

RAM'i çift kanal yapın derim. Yayın içinse OBS ile işlemciden deneyebilirsiniz.

Olmuyor OBS GTX'den bu UHD nasıl akıcı yapacağım, çok sinir bozucu ekran açamıyorum, OBS kayıt hiç açamıyorum mouse kasıyor o kadar kötü.

Hocam, dediğim gibi deneyin. Çift kanal ile bant genişliği daha fazla olur. Yayını ise UHD falan değil de işlemci üzerinden deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı