MVC için hosting özellikleri ne olmalı?

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. MVC mimarisi ile blog sitesine benzer bir yazılım eğitimi web sitesi yazdım ve bitirdim.

İş hosting alma noktasına geldi ancak ben daha önce bu tarz işlerle hiç uğraşmadım.

Sorum şu: MVC ile oluşturulmuş bir web sitesi için sunucunun Ram'i, depolaması, trafik depolaması minimum kaç olmalı ve sizin önerdiğiniz ucuz hosting ve domain firmalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MVC model, viewer, controller klasörler mi? Java'da Springboot kodlarken sınıflar katmanlara ayıryorduk da ondan.

Hocam sunucuya erişip, istediğin paketleri yükleyebiliyorsan her şey yaparsın yani. Linux olmasında fayda var sunucunun.

MVC model, viewer, controller klasörler mi? Java'da Springboot kodlarken sınıflar katmanlara ayıryorduk da ondan.

Hocam sunucuya erişip, istediğin paketleri yükleyebiliyorsan her şey yaparsın yani. Linux olmasında fayda var sunucunun.
MVC projeleri, Windows sunucularda çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca bildiğiniz hızlı ve ucuz bir hosting firması var mıdır ?

MVC projeleri, Windows sunucularda çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca bildiğiniz hızlı ve ucuz bir hosting firması var mıdır ?
Hocam MVC model viewer controller katmanlarını kontrol eden yazılımlar. Java için Spring MVC, Node JS için MVC falan kullanarak bu katmanları bizler yazıyoruz zaten. O yüzden Linux ve Windows'ta çalışır.

Linux önermemin nedeni Linux hızlıdır ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı