Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, başlıkta görmüş olduğunuz üzere MW 2019 ya da Ready or Not alacağım. Bu tarz taktiksel oyunları ve hikayelerini seviyorum, sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım şimdiden teşekkürler.
MW 2019 tam anlamıyla taktiksel bir oyun değil. Sadece hikayesinin birkaç bölümü böyle. Eğer gerçek şekilde taktiksel oyun istiyorsanız Ready or Not alın. Ama uyarayım Ready or Not oyunun hikayesi yok ve oynanabilecek bölüm sayısı az. Yani tekrara sarıyor
MW2019 daha iyi bana göre özellikle bazı bölümleri (örnek: Clean House) çok iyi tasarlanmış grafik ses ve animasyonlar çok iyi Ready or Not daha ucuz ama o oyun hakkında pek bilgim yok o yüzden hakkında bir şey demeyeceğim ama MW2019u hikaye için alacaksan sakın alma Online modda oynayacagım diyorsan MW tercih etmen daha iyi olur ama fiyat fazla uçuk ona göre düşün.