MW2 2022 vs MW3 2023

Karamelli Pasta

Decapat
Daha fazla  
CoD MW1 2019'u bitirdim şimdi MW2 MW3'ten 10 dolar daha ucuz sadece hikaye için almıyorum. Tabii multiplayer oynayacağım MW3 için 10 dolar daha vermeye gerek var mı? Farklar nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün COD oyuncuları şu an MW3 de. Eğer online oynayacaksan MW3 almak zorundasın zaten. Farkları ise MW3 de oynanış açısından daha iyileştirmeler yapılmış ama hayati farklar yok.

Online oynayacaksan ve sürekli de oynayacaksan değer. MW2 alırsan onun online'nını oynarsın, MW3 alırsan onun. Benim kast ettiğim COD oyuncularının tamamı şu an MW3 de gibi bir şey. Eğer sürekli serverlar dolu olsun dersen en son oyun ne ise onu alman lazım. İstersen şu gulf war'ı bekle, çıkınca onu al.

Online oynayacaksan ve sürekli de oynayacaksan değer. MW2 alırsan onun Online'nını oynarsın, MW3 alırsan onun. Benim kast ettiğim CoD oyuncularının tamamı şu an MW3 de gibi bir şey. Eğer sürekli serverlar dolu olsun dersen en son oyun ne ise onu alman lazım. İstersen şu gulf War'ı bekle, çıkınca onu al.

Anladım ama Steam indirimlerine denk gelmeyebilir ve çok pahalı olacağını düşünüyorum onun bütçem ona yetmeyebilir.

Tamam teşekkür ederim. Bu arada tam bir tarih biliyor musunuz gulf War'ın çıkacağı ben sadece 2024'te geleceğini gördüm.

Black Ops 6 olarak değiştirmişler adını hocam bende yeni baktım. 24 Ekim 2024 de gelecek deniyor. Açık dünya da olacak deniyor. Bence para biriktirebiliyorsanız bekleyin. Black Ops 6 70 dolardan ön siparişte, MW3 ise 46 dolar. Üzerine az koyun yeni oyunu çıktığı gibi oynayın derim.

Black Ops 6 olarak değiştirmişler adını hocam bende yeni baktım. 24 Ekim 2024 de gelecek deniyor. Açık dünya da olacak deniyor. Bence para biriktirebiliyorsanız bekleyin. Black Ops 6 70 dolardan ön siparişte, MW3 ise 46 dolar. Üzerine az koyun yeni oyunu çıktığı gibi oynayın derim.

O zaman tüm oyuncular Black Ops 6ya geçer değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı