MX 110 GTA V performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Sizin sistemde bir sorun var o zaman. Arkadaşımda da 1050 var ve 1080p Very High'te 40-50 FPS alıyor
Sizin sistemde bir sorun var o zaman. Arkadaşımda da 1050 var ve 1080p Very High'te 40-50 FPS alıyor
Belki normal ve very high arasinda fps cok fark etmiyordur, bilmiyorum denemedim. Laptop kullaniyorum, arkadasiniz masaustu sistem kullanıyorsa yine belki bu bir etkendir. Sorun oldugunu dusunmuyorum.

Belki normal ve very high arasinda fps cok fark etmiyordur, bilmiyorum denemedim. Laptop kullaniyorum, arkadasiniz masaustu sistem kullanıyorsa yine belki bu bir etkendir. Sorun oldugunu dusunmuyorum.
Laptobunuzu performans moduna almayı, şarjda kullanmayı öneriyorum. Bu şekilde FPS drop yaşamadan sorunsuzca oynayabilirsiniz. 😃 (Arkadaşım laptop sahibi)

Benim laptop daha iyi ama Minecraft 4 FPS alıyorum benim görüşüme göre oynayamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı