Daha fazla
Rahat 40-50FPS görürsünüz. i3 7100U ile 50FPS gördüm.
Sizin sistemde bir sorun var o zaman. Arkadaşımda da 1050 var ve 1080p Very High'te 40-50 FPS alıyor
Belki normal ve very high arasinda fps cok fark etmiyordur, bilmiyorum denemedim. Laptop kullaniyorum, arkadasiniz masaustu sistem kullanıyorsa yine belki bu bir etkendir. Sorun oldugunu dusunmuyorum.Sizin sistemde bir sorun var o zaman. Arkadaşımda da 1050 var ve 1080p Very High'te 40-50 FPS alıyor
Ama onlinede bir tık düşük fps alabilirsinizHocam benim tahminime göre 720p de 45-75 arası görebilir
Laptobunuzu performans moduna almayı, şarjda kullanmayı öneriyorum. Bu şekilde FPS drop yaşamadan sorunsuzca oynayabilirsiniz.Belki normal ve very high arasinda fps cok fark etmiyordur, bilmiyorum denemedim. Laptop kullaniyorum, arkadasiniz masaustu sistem kullanıyorsa yine belki bu bir etkendir. Sorun oldugunu dusunmuyorum.
Hocam grafik ayarlarınızı bana özel mesaj yoluyla iletebilir misiniz? Aynı ayarları ben de deneyeceğim.Hocam hemen hemen aynı sistemleri kullanıyoruz. Ben orta ve bazı yüksek ayarlarda 30-80 alıyorum.
Hocam grafik ayarlarınızı bana özel mesaj yoluyla iletebilir misiniz? Aynı ayarları bende deneyeceğim.
Sorun sizde o zaman, mx130 ve i535g7 işlemci ile MC'de 200, GTA 5'te Very High 900p 50-60 FPS oynuyorumBenim laptop daha iyi ama Minecraft 4 FPS alıyorum benim görüşüme göre oynayamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.