Sanırım Lenovo laptopunu kullanıyosunuz bende de var ama kaldıracağını sanmıyorum.Arkadaşlar PES 21 oynamak istiyorum ve sistemim şöyle:
Evet Lenovo 81wbSanırım Lenovo laptopunu kullanıyosunuz bende de var ama kaldıracağını sanmıyorum.
Yani gözünüz kanar.Arkadaşlar PES 21 oynamak istiyorum ve sistemim şöyle:
Hepsinde 20 FPS gösteriyor sorun olmadığına emin misiniz?Yani gözünüz kanar.
Sitede ufak bir sorun evet ama tahmini bu fps aralıklarında alırısnız. Hocam bu laptop beni delirtecek gerçekten valorantta 60 fps veriyor.Hepsinde 20 FPS gösteriyor sorun olmadığına emin misiniz?
Anladım teşekkürler.Sitede ufak bir sorun evet ama tahmini bu fps aralıklarında alırısnız.
Şimdi yükledim denedim ama 15 FPS oynanmaz halde.Kornerde falan 5 FPS'lere düşüyor birde benimki laptop haliyle optimizasyonu daha kötü o yüzden hiç oynanmıyor.MX110 i5 8250U 12 GB RAM ile FIFA 22 oynuyorum donmuyor sıkıntı yok PES 21'i 4 GB RAM varken denemiştim çok kasıyordu ama RAM'den büyük ihtimalle olmuştu.
Denemekten zarar gelmez sonuçta kesin konustuğum için özür dilerim.Şimdi yükledim denedim ama 15 FPS oynanmaz halde.Kornerde falan 5 FPS'lere düşüyor birde benimki laptop haliyle optimizasyonu daha kötü o yüzden hiç oynanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.