MX 230 sistem FiveM kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Wastedkey

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri;
-Intel Core i5 1035G1 1.00 GHz (Turbo ile artıyor)
-NVIDIA GeForce MX230.
-8 GB RAM.
-Dell insprion 3593 laptop.
Laptopum FiveM kaldırır mı? Çökme olur mu veya ekran kartı yanması gibi şeyler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Teşekkür ederim. Stand elimde var. Bilgisayarımın soğutucularına güveniyorum. Arkadaşlarım ekran kartı yanar vb. şeyler söyleyince benim de içime bir korku düştü.

Yanmak diye bir şey yok yıl 2005 değil Max donar sonra mavi ekran verir ki kaldırır zaten PC.

Son düzenleme:
1000 saat FiveM de oynadım ve GT740 ile MX 230 GTX 940 GTX950 civarı olduğu için rahat oynar.
600 saat transport tycoon
400 saat drift svleri
Bu arada ikisi aynı şey sadece sv sunucularına giriş yeri farklı. GTA 5 üzerinden FiveM oynuyorsun hatırlatırım.

Onlar araştırmadan geldikleri için dinleme. Banada inanmıyorsan internet var gidip araştırırsın hazıra konmazsın. Biraz ekran kartlarını araştırın.

Güzel arkadaşım, oyun işlemci ağırlıklı bu birincisi, bin saat FiveM oynaman senin aşırı bilgili olmanı sağlamaz bu iki, 20 30 script içeren oyun da oyunu 30 40 FPS alır bu üçüncüsü, mx 230 ile 80+ script olan bir server'e hayatta giremez, fivem kaynaklı donmalar ve sıkıntılar oluyor bunlar gta da yok araştır öyle gel canımı sıkmaya başlıyorsun.

Güzel arkadaşım, oyun işlemci ağırlıklı bu birincisi, bin saat FiveM oynaman senin aşırı bilgili olmanı sağlamaz bu iki, 20 30 script içeren oyun da oyunu 30 40 FPS alır bu üçüncüsü, MX 230 ile 80+ script olan bir Server'e hayatta giremez, FiveM kaynaklı donmalar ve sıkıntılar oluyor bunlar GTA da yok araştır öyle gel canımı sıkmaya başlıyorsun.

Neden böyle bir tavrın var? Bilgi paylaşarak çoğalan bir şey burada insanların canını sıkan sizin tavrınız.

Neden böyle bir tavrın var? Bilgi paylaşarak çoğalan bir şey burada insanların canını sıkan sizin tavrınız.

Dostum fivem'i kaldırır mı diye soran arkadaş fivem'i indirdikten sonra hayal kırıklığına uğrar arkadaş roleplay gibi yer de oynamak istiyorsa problem yaşar büyük ihtimal de o sunucudan çıkar fakat her roleplay sunucusun da aynı kasmayı yaşayacak. Normal 10/40 script içeren serverlere gelelim, o tür server de yüksek FPS alamaz fakat 30 40 FPS oynar, ayrıca FiveM platformun da grafikleri normale aldığın zaman oyun da droplanmalar yaşanıyor çoğu bilgasayar da ondan dolayı normali almasını önermem indirmek istiyorsa.
Arkadaş sadece bunu anlamıyor.

Dostum fivem'i kaldırır mı diye soran arkadaş fivem'i indirdikten sonra hayal kırıklığına uğrar arkadaş roleplay gibi yer de oynamak istiyorsa problem yaşar büyük ihtimal de o sunucudan çıkar fakat her roleplay sunucusun da aynı kasmayı yaşayacak. Normal 10/40 script içeren serverlere gelelim, o tür server de yüksek FPS alamaz fakat 30 40 FPS oynar, ayrıca FiveM platformun da grafikleri normale aldığın zaman oyun da droplanmalar yaşanıyor çoğu bilgasayar da ondan dolayı normali almasını önermem indirmek istiyorsa.

Arkadaş sadece bunu anlamıyor.
Bilgisayarını düzenleyecek olan sensin ben değil. Benim dediklerim profesyonel sitelerden ve araştırdıklarımı sana ve sizlere sunuyorum. Ben hep med ayarlarda oynadığım için sıkıntı olmuyor. High aldığımda giriş ve orta seviye bir ekran kartı tökezler. Yazılım ve 3d ayarlarını düzgün ayarlasan sıkıntısız oynarsın. Senin elinde hangi cihaz olduğunu bilmiyorum ama adamın elinde orta segment laptop var rahat oynar. Araştır biraz risk al hep olmaz hep olmaz bu kafayla gidersen yolun sonu açık duvara çarpacaksın.

Bilgisayarını düzenleyecek olan sensin ben değil. Benim dediklerim profesyonel sitelerden ve araştırdıklarımı sana ve sizlere sunuyorum. Ben hep med ayarlarda oynadığım için sıkıntı olmuyor. High aldığımda giriş ve orta seviye bir ekran kartı tökezler. Yazılım ve 3d ayarlarını düzgün ayarlasan sıkıntısız oynarsın. Senin elinde hangi cihaz olduğunu bilmiyorum ama adamın elinde orta segment laptop var rahat oynar. Araştır biraz risk al hep olmaz hep olmaz bu kafayla gidersen yolun sonu açık duvara çarpacaksın.
Hiç roleplay sunucularına girmedin sen büyük ihtimalle. Girince aynı muhabbeti tekrardan açarız kanka :)
Medium ayara alamıyorsun fivem de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı