MX 330 sistem CS:GO'da kasıyor

Evet bende servis araştırıyorum

Birde bu bilgisayar kardeşimin geçen o da indirdi ilk defa birlikte maç atalım dedik onun ki baya kastı sanırım üzüldü biraz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı böyle miydi?

İlla bir şey çıkarırlar.haklisin😫
Hocam sanırım çözdüm. Güç seçeneklerine giriyoruz. Aşağıda PCI Express diye bir şey var. Prize takılı: güç tasarruf modundan kapalıya alıp deneyin. Bende FPS arttı. Pes'i silmiştim indirip bakacağım şimdi.
Warband'da lowda bile 40 FPS'i görürken en yüksekte kasmıyor şu an. Çözdüm sanırım 😂😂

Son düzenleme:
Hocam sanırım çözdüm. Güç seçeneklerine giriyoruz. Aşağıda PCI Express diye bir şey var. Prize takılı: güç tasarruf modundan kapalıya alıp deneyin. Bende FPS arttı. Pes'i silmiştim indirip bakacağım şimdi.
Warband'da lowda bile 40 FPS'i görürken en yüksekte kasmıyor şu an. Çözdüm sanırım 😂😂

Hocam güç seçeneklerine girdim karşıma güç planını seçin veya ozellestirin yazısı geldi bulamadım PCI express i

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı