Evet bende servis araştırıyorum
Birde bu bilgisayar kardeşimin geçen o da indirdi ilk defa birlikte maç atalım dedik onun ki baya kastı sanırım üzüldü biraz
Aynı böyle miydi?
Evet bende servis araştırıyorum
Birde bu bilgisayar kardeşimin geçen o da indirdi ilk defa birlikte maç atalım dedik onun ki baya kastı sanırım üzüldü biraz
Aynı böyle miydi?
Ayrıca benim bilgisayarım da Casper nirvana f600 Acer aspire 3 ile ekran kartı ve işlemci modeli farklı sadece anlamadimEvet aynısı
Sanırım bu bilgisayarlara özel bir güncelleme gelene kadar beklemek zorundayız. Gelir mi o da bilinmez.Evet aynısı
Ayrıca benim bilgisayarım da Casper nirvana f600 Acer aspire 3 ile ekran kartı ve işlemci modeli farklı sadece anlamadim
Gelene kadar bekleyemem ben iade sini gerçekleştiricez büyük ihtimalSanırım bu bilgisayarlara özel bir güncelleme gelene kadar beklemek zorundayız. Gelir mi o da bilinmez.
Bence almazlar. Ben de deneyeceğim.Gelene kadar bekleyemem ben iade sini gerçekleştiricez büyük ihtimal
İlla bir şey çıkarırlar.haklisinBence almazlar. Ben de deneyeceğim.
Hocam sanırım çözdüm. Güç seçeneklerine giriyoruz. Aşağıda PCI Express diye bir şey var. Prize takılı: güç tasarruf modundan kapalıya alıp deneyin. Bende FPS arttı. Pes'i silmiştim indirip bakacağım şimdi.İlla bir şey çıkarırlar.haklisin![]()
Hocam sanırım çözdüm. Güç seçeneklerine giriyoruz. Aşağıda PCI Express diye bir şey var. Prize takılı: güç tasarruf modundan kapalıya alıp deneyin. Bende FPS arttı. Pes'i silmiştim indirip bakacağım şimdi.
Warband'da lowda bile 40 FPS'i görürken en yüksekte kasmıyor şu an. Çözdüm sanırım![]()
Hocam güç seçeneklerine girdim karşıma güç planını seçin veya ozellestirin yazısı geldi bulamadım PCI express iHocam sanırım çözdüm. Güç seçeneklerine giriyoruz. Aşağıda PCI Express diye bir şey var. Prize takılı: güç tasarruf modundan kapalıya alıp deneyin. Bende FPS arttı. Pes'i silmiştim indirip bakacağım şimdi.
Warband'da lowda bile 40 FPS'i görürken en yüksekte kasmıyor şu an. Çözdüm sanırım![]()
Fotoğraf atabilir misinHocam güç seçeneklerine girdim karşıma güç planını seçin veya ozellestirin yazısı geldi bulamadım PCI express i
Dostum nasıl göndericem resim yeniyim kusuruma bakmaFotoğraf atabilir misin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.