MX-4 sahte mi?

Versiyon değil üretildiği tarih olarak yazılmış da ucunun beyaz olması ve @Erdym arkadaşın gösterdiği logo tutarsızlıkları çok şüpheye düşürüyor. Kronik sorunlara sebep olabileceği de belirtilmiş boşverin 100 liralık şey için CPU'yu tehlikeye sokmaya gerek yok. Bence daha güvenilir bir yerden alın.

İşte bende orada şaşırdım normalde 2019 diye çakmalar dolaşır ama bir yandan 2021 çıksaydı 2020 versiyonunun üretimi durar, fiyatları da artardı.

Hocam mağaza bile 2020 demiş. Eğer 2020 edition ama 2021 de üretildiyse bir şey diyemeyeceğim ama dediğiniz gibi 2021 diye bir versiyon yok sanırım. Macunu sürmedim fakat parlak gözüküyor. Bilemedim ne yapsam.

Hocam sanırım küfür edip sıvı metal alacağım o dereceye geldim ekran kartına sürecektim.

Bende 1 sene önce Trendyol Teknobiyotik'den aldım yorumlarda orijinal olduğunu belirtmişti kullandım ve bir sıkıntısını görmedim bende anlayamadım.

Benimki böyle.

Ek olarak yeni bir şey daha fark ettim QR codelarda uyuşmazlık var.
Sizinki:

Genel olarak orijinallerdeki:

Üste attığım resimlerde altta attığım resimle uyuşuyor.

Bir kişi veya kişiler neden bir termal macunun sahtesini yapar anlam veremiyorum. Şunun kopyasını çıkarmak bile 10 dolardan fazla tutuyordur.

Reddit'te birçok yerde QR kodun sol üst kısmın @Noanow arkadaşın attığı gibi üçgen şeklinde olur yazmışlar. Sizin ki farklı maalesef :/

Teknobiyotik'ten almadığını söylemiş yanlış anlamışım düzenledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…