Hocam tek inancım 2021 yazdığı için ufak farklılıklar olabilir. Fakat iade edip Thermal Grizzly alacağım sanırım. Ayrıca kimseye de önermeyin şu macunu. Arctic'in kendisi önlemeli böyle sorunları.
Hocam tek inancım 2021 yazdığı için ufak farklılıklar olabilir. Fakat iade edip Thermal Grizzly alacağım sanırım. Ayrıca kimseye de önermeyin şu macunu. Arctic'in kendisi önlemeli böyle sorunları.
Adamlar kendiyle çelişmiş 2021 yazan kutulu ürüne 2020 koyduk demişler bence de iade edin Thermal Grizzly almak çok mantıklı ben kullandım gayet memnunum şu an hala taş gibi.
Adamlar kendiyle çelişmiş 2021 yazan kutulu ürüne 2020 koyduk demişler bence de iade edin Thermal Grizzly almak çok mantıklı ben kullandım gayet memnunum şu an hala taş gibi.
Özellikle laptoplarda aşırı derecede pumpout effect yapıyor. Çok kısa süre içerisinde performans kaybına yol açar bu durum.
MX-6 öneririm, soğutma performansı olarak hemen hemen aynı olsa da kolay kolay pumpout yapmaz.
Dünya'da en çok satıldığı için sahtesi çıkan termal macun hocam. Alınabilecek en fiyat performans. Etiketlediğiniz kişi pump-out yapıyor diye önermemişti sanırsam. Düzgün sürerseniz sorun olmaz