MX-4 sahte mi?

Resmi satıcısı olan Teknobiyotik'in sattığı paketten çok daha farklı, normalde karton kutuda gelir. Sahte olanlar çoğunlukla "2021" gibi isimlere sahip oluyor, gene de bu da farklı paketi ile şüpheli. Kıvamından anlarsınız bence.

Aynen ben teknobiyotiken aldığım MX4 resimde en sağdaki karton kutuda gelmişti, fiyatı da uygun. Keşke direk oralardan alsaymış.

2 sene once bas bas bagiriliyordu ama posette gelen ve yil yazan urunler cakma diye.

Aynen ben teknobiyotiken aldığım MX4 resimde en sağdaki karton kutuda gelmişti, fiyatı da uygun. Keşke direk oralardan alsaymış.

Benimki de. Satin aldigi kisi iade alabilecegini soylemis. Iade edin hocam. Icinizde kalmasin.

İade etme sür gitsin nolcak sahte değil zaten benim babam bilgisayar mühendisi ona sordum o da almış öyle gelmiş orijinalmiş .

2 sene once bas bas bagiriliyordu ama posette gelen ve yil yazan urunler cakma diye.

Benimki de. Satin aldigi kisi iade alabilecegini soylemis. Iade edin hocam. Icinizde kalmasin.

Sonuç olarak o Param Güvende hizmet bedelini geri alamayacak, orijinalse kullansın artık yoksa daha büyük zarar.

Orijinali çok bir para değilmiş. Siz kaça aldınız sorması ayıptır?

Orijinali çok bir para değilmiş. Siz kaça aldınız sorması ayıptır?

90 TL kargo ücreti var ama

bunda kargo beleş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İyi de arctic kendi sitesine sahte ürünün fotoğrafini niye koysun kanka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı