MX 940 ve 12 GB RAM PUBG Mobile'de kasıyor

Lenovo Ideapad 520.

1 TB HD
4 GB MX 940 ekran kartı
12 RAM.

Cihazda sadece PUBG Mobile yüklü. Oyuna girince CD çiziği tarzı oyun donuyor arada YouTube'den müzik açık olsa bile kesiliyor. 20 saniye sonra falan geri geliyor donanımlar, az değil. Ve PC'de sadece PUBG Mobile yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bro pek analmıyorum bir TW atsam bakar mısın rica etsem.
TW'den yardımcı olamıyorum maalesef şuan kullandığım bilgisayar bayağı yavaş. Windows arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yazın ve Aygıt Yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcıları kısmından ekran kartınızın bir problemi olup olmadığına bakın. Hatta ekran kartınıza sağ tıklayıp sürücüleri güncelle de diyebilirsiniz.

TW'den yardımcı olamıyorum maalesef şu an kullandığım bilgisayar bayağı yavaş. Windows arama çubuğuna aygıt yöneticisi yazın ve aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları kısmından ekran kartınızın bir problemi olup olmadığına bakın. Hatta ekran kartınıza sağ tıklayıp sürücüleri güncelle de diyebilirsiniz.

Hepsi aktif ve son sürüm kafayı yiyeceğim kıracağım cihazı artık 950 GB bos alan var hala kasıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı