MX Blue Klavye Önerisi

Luzz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam,

Uzun yıllar Logitech G710+ kullandım, halen sapasağlam duruyor. Bu yılın başlarında eski Razer Blackwidow Ultimate klavyeme geri döndüm MX Blue kullanımını sevdiğim için. Hiç yazılımına ihtiyacım olmamıştı ancak bu sabah Synapse kurduktan sonra Firmware güncellemesi var yükleyim mi dediğinde kabul etme hatasına düştüm. Güncellemeden sonra çok saçma olacak ama Windows tuşu, alt tuşu ve fonksiyon tuşları birbirine karıştı. Windows'a basınca alt çalışıyor, alta basınca Windows vs. Fonksiyon tuşu da alt görevi görüyor, fonksiyon özelliği de gitti. Yani küçük ama kullanımını neredeyse imkansız hale getiren bir sorun oldu. Reddit'teki Razer desteği bile şaştı duruma :) Firmware bu şekilde kaldı. Başka sürüme geçince brick oluyor klavye, bu sürüme dönünce de tuşlar karman çorman...

Her neyse, G710+'a dönmek zorunda kaldım ama MX brown çok kötü geliyor Blue'dan sonra, sanki süngerle yazıyormuşum gibi. Yani mavinin taktikselliğine ve bam güm sesine çok alışmışım. O nedenle MX Blue bir klavye arıyorum. Çok uzun zaman oldu klavye almayalı, yardımınıza ihtiyacım var çok cahil kaldım.

Sizden ricam MX Blue anahtarını kullanan, numerik tuşları olan, mümkünse ayrı multimedya kontrolü/ses ayarı olan bir model önerebilir misiniz? Türkçe olması avantaj, olmasa da olur. RGB sanırım artık hepsine var :) Bir de araba parası olmazsa tadından yenmez, dandik yeni Türk markaları da kabulüm iş gördükten sonra. Şimdiden teşekkürler.

Hocam bütçe onemli eger butceniz yuksekse tactile yani browndan cok daha iyi dokunsalliga sahip Switch oneririm bir adet case alirsiniz sesleri daha harikadir size atayim kullandigim Switch'lerden birini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bütçe onemli eger butceniz yuksekse tactile yani browndan cok daha iyi dokunsalliga sahip Switch oneririm bir adet case alirsiniz sesleri daha harikadir size atayim kullandigim Switch'lerden birini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki klavye nedir acaba? Ses MX maviye nazaran daha tok geldi maalesef, brown-blue arası gibi. Ben mavinin daktilo sesini ve hissiyatını sevdiğim için heves etmiştim açıkçası. Eğer model verirseniz bakayım yine de. Bütçe inanın belirlemedim, belki ikinci ele de yönelebilirim çünkü fiyatlar uçtu.

Edit: video adından Ajazz AK816 olarak görünüyor.

Son düzenleme:
Bu videodaki klavye nedir acaba? Ses MX maviye nazaran daha tok geldi maalesef, brown-Blue arası gibi. Ben mavinin daktilo sesini ve hissiyatını sevdiğim için heves etmiştim açıkçası. Eğer model verirseniz bakayım yine de. Bütçe inanın belirlemedim, belki ikinci ele de yönelebilirim çünkü fiyatlar uçtu.

Edit: Video adından Ajazz AK816 olarak görünüyor.

Hocam eger alacaksaniz XPG summer oneririm 2.elde fiyati uysgundur. Ya da Kailh box white oneririm cok daha guzeldir ben Kailh box jade kullanıyorum cok severim clicky. MSI GK50 klavyelerinde Kailh box white Switch kullaniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı