YLDRM_BYZD
Decapat
Daha fazla
Selamunaleyküm, laptopum kötü olduğu için laptopuma arife günü MX Linux fluxbox 23.3 X86 kurdum tüm driverları da gördü, taaki bu güne kadar, hatta daha dün akşam evin inyernetine bağlı olarak internette gezebiliyordum, ancak bugün laptopu açtığımda diğer tüm wifeları gördüğünü ama evin internetini görmediğini fark ettim, bunun bir çözümü var mı varsa da cevaplarsanız beni çok bahtiyar etmiş olursunuz şimdiden teşekkürler.
.
Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm tekrardan MX Linux formatı atınca düzeliyormuş.
Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm tekrardan Mx Linux fluxbox formatı yapmalısınız o zaman evin internetini görüyor.Selamunaleyküm, laptopum kötü olduğu için laptopuma arife günü MX Linux fluxbox 23.3 X86 kurdum tüm driverları da gördü, taaki bu güne kadar, hatta daha dün akşam evin inyernetine bağlı olarak internette gezebiliyordum, ancak bugün laptopu açtığımda diğer tüm wifeları gördüğünü ama evin internetini görmediğini fark ettim, bunun bir çözümü var mı varsa da cevaplarsanız beni çok bahtiyar etmiş olursunuz şimdiden teşekkürler.
Selamunaleyküm, laptopum kötü olduğu için laptopuma arife günü MX Linux fluxbox 23.3 X86 kurdum tüm driverları da gördü, taaki bu güne kadar, hatta daha dün akşam evin inyernetine bağlı olarak internette gezebiliyordum, ancak bugün laptopu açtığımda diğer tüm wifeları gördüğünü ama evin internetini görmediğini fark ettim, bunun bir çözümü var mı varsa da cevaplarsanız beni çok bahtiyar etmiş olursunuz şimdiden teşekkürler.
.
Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm tekrardan MX Linux formatı atınca düzeliyormuş.
Son düzenleme: