MX Master 3S ve MX Master 3S for Mac arasında ne fark var?

erşan abi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Ryzen 5 7500F | RTX3070Ti | GIGABYTE A620M S2H | XPG 32GB 6000MHz | Thermalright Phantom Spirit 120 SE | FSP 650W

Konsol: XBOX Series S

Ekipman: MCHOSE X75 Keyboard | MCHOSE L7 Pro | HyperX Cloud II | GIGABYTE M28U 28" 4K 144hz / Samsung Odyssey G3 27'' 165hz
Meslek
Öğrenci
Merhaba, MX Master 3S ve MX Master 3S for Mac arasında ne fark var? Ben normal olanı aldım ama çoğunlukla Mac'te kullanmak için aldım. Sanırım sadece renk farkları ve dongle farkı var, başka bir şey göremedim. Bir de arada sırada oyun da oynamak istiyorum bu mouse ile, ahım şahım bir beklentim yok. Oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, MX Master 3S ve MX Master 3S for Mac arasında ne fark var? Ben normal olanı aldım ama çoğunlukla Mac'te kullanmak için aldım. Sanırım sadece renk farkları ve dongle farkı var, başka bir şey göremedim. Bir de arada sırada oyun da oynamak istiyorum bu mouse ile, ahım şahım bir beklentim yok. Oynatır mı?

Aradaki farklar buyurun.

For Mac versiyonunda Logitech bold dongle yok Bluetooth ile bağlanabiliyorsunuz. Bluetooth versiyonundaki gecikme sizi rahatsız etmeyecekse alınabilir. Oyun için Bluetooth ile bağlanmanızı önermem.

For Mac versiyonunda Logitech bold dongle yok Bluetooth ile bağlanabiliyorsunuz. Bluetooth versiyonundaki gecikme sizi rahatsız etmeyecekse alınabilir. Oyun için Bluetooth ile bağlanmanızı önermem.

Ben normal olanı aldım benimkinde dongle geliyor, oyun oynayacağım zaman dongle ile bağlayayım diyorsunuz yani?

Ben normal olanını kullanıyorum ama oyun için bu kadar uyumsuz başka fare olamaz. Eğer gayeniz oyunsa uzak durun. Normal kullanımda hem bluetoothla hem alıcısı ile bağlandığımda bir gecikme hissetmedim. Rekabetçi bir oyunda belki hissedilebilir ama normal kullanım için fazlasıyla iyi durumda. Ama hem gereksiz tuşları, hem ağırlığı, hem şekli itibariyle oyuna gerçekten hiç uygun değil. Oyun için ayrı bir fare edinmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı