MX110 laptop "out of memory" hatası

Daha fazla  
Selam. HP 250 G7 i5 8265U laptop var bende. Ekran kartı MX 110. Bugune kadar GTA 5'te kasmıyor, Ark Survival'da 35 FPS alıyordum. Bugün girince out of Memory hatası veriyor. Aynı şey GTA 5 için de geçerli. Minecraft bile açmıyor (açılıp 10 saniye sonra kapanıyor.) ekran kartında arıza olduğunu düşünüyorum. Dirverler güncel. Garantisi var. Daha 2 ay oldu alalı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olabilir hocam. Aynı durumu masaüstûmde yaşamıştım. Kaç kez format atsamda aynısı oluyordu. Meğer virüs tüm HDD'ye yayılmış. Low Level format ya da antivirüs kullanmanızı öneririm.
Cevabınız için teşekkür ederim. Deneyip sonucu paylaşacağım . Ayrıca laptop. Freedos olarak geldi. Ben de windows 10 kurdum . Garanti bozulmuş mudur ?

Teşekkür ederim . Laptop bir süre kapalı tutup açtım . 15% i gecemeyen ekran kartı 100 u gördü . Kendiliğinden düzeldi . Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı