MX130 CS:GO düşük FPS

GroveMeet

Hectopat
Daha fazla  
Laptopum 4 GB RAM MX130 2 GB i5 10.nesil bu özellikler arkada hiçbir şey açık olmamasına rağmen ve enn düşü ayarlarda ve çözünürlükte olmama rağmen çatışırken 10 FPS alıyorum düz bakarken 60 ne yapmalıyım? (RAM yükseltemem yani şu anlık)

Benim de eski 4 GB masaüstü bilgisayarımda intelin pentium kötü bir işlemcisi vardı 2. el nvidia ekran kartı vardı . 3 yıl önce 40-60 fps arası veriyordu . Ama şimdi oyun gelişti grafikler falan zor . Şuanki bilgisayarım 8 gb ram i5 60 70 fps rekabetçide yoldaşta 100fps alıyor öyle düşün . O bilgisayarla zor biraz dostum .

Benim de eski 4 GB masaüstü bilgisayarımda intelin pentium kötü bir işlemcisi vardı 2. el nvidia ekran kartı vardı . 3 yıl önce 40-60 fps arası veriyordu . Ama şimdi oyun gelişti grafikler falan zor . Şuanki bilgisayarım 8 gb ram i5 60 70 fps rekabetçide yoldaşta 100fps alıyor öyle düşün . O bilgisayarla zor biraz dostum .

Bruh. O-oyun gelişince FPS düşmüyor muydu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı