Merhaba, MX130, i5 10.nesil, 8 GB sistemim var ETS testlerine bakınca 60-70 FPS arası değer gösteriyor fakat benim sistemim 30 FPS alıyor yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum. Bir de demo ile oyunun ful hali aynı FPS alır mı?
Merhaba, MX130, i5 10.nesil, 8 GB sistemim var ETS testlerine bakınca 60-70 FPS arası değer gösteriyor fakat benim sistemim 30 FPS alıyor yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum. Bir de demo ile oyunun ful hali aynı FPS alır mı?
O sistemde 30 FPS normal gibi bir de Windows 11 indirmişsin.
Kral o sisteme Windows 11 neden kurdun ki benim sistem iyi olmasına rağmen ben bile Windows 10'da kaldım şu anlık ayrıca arkadaşında dediği gibi o ekran kartına o FPS değerleri normal kabul edilebilir.
Sisteminiz için 10 daha uygun olur.W11 geçmekle hata mı ettim
Testlerin aynı bileşenlerden yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz. Ayrıca o ekran kartı ETS için normal değerlerde.
Kral o sisteme Windows 11 neden kurdun ki benim sistem iyi olmasına rağmen ben bile Windows 10'da kaldım şu anlık ayrıca arkadaşında dediği gibi o ekran kartına o FPS değerleri normal kabul edilebilir.
O sistemde 30 FPS normal gibi bir de Windows 11 indirmişsin. Testleri atabilir misin bir bakalım.
Bende MX150 var. İşlemci 8. nesil i5. grafikleri bir tık düşüğe çekince ve pil modunu en iyi performansa alınca sabit 60 FPS alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.