MX130 ETS düşük FPS

xhasan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, MX130, i5 10.nesil, 8 GB sistemim var ETS testlerine bakınca 60-70 FPS arası değer gösteriyor fakat benim sistemim 30 FPS alıyor yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum. Bir de demo ile oyunun ful hali aynı FPS alır mı?

O sistemde 30 FPS normal gibi bide Windows 11 indirmişsin. Testleri atabilir misin bi bakalım.

Merhaba, MX130, i5 10.nesil, 8 GB sistemim var ETS testlerine bakınca 60-70 FPS arası değer gösteriyor fakat benim sistemim 30 FPS alıyor yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum. Bir de demo ile oyunun ful hali aynı FPS alır mı?

Kral o sisteme Windows 11 neden kurdun ki benim sistem iyi olmasına rağmen ben bile Windows 10'da kaldım şu anlık ayrıca arkadaşında dediği gibi o ekran kartına o FPS değerleri normal kabul edilebilir.

Testlerin aynı bileşenlerden yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz. Ayrıca o ekran kartı ETS için normal değerlerde.

Testlerin aynı bileşenlerden yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz. Ayrıca o ekran kartı ETS için normal değerlerde.

Kral o sisteme Windows 11 neden kurdun ki benim sistem iyi olmasına rağmen ben bile Windows 10'da kaldım şu anlık ayrıca arkadaşında dediği gibi o ekran kartına o FPS değerleri normal kabul edilebilir.

O sistemde 30 FPS normal gibi bir de Windows 11 indirmişsin. Testleri atabilir misin bir bakalım.

İlk aldığım zamanlar akıcıydı 60 FPS falandı 2021'de aldım şimdi ama 30 FPS cracklı oyun indirdim ondan olabilir mi?

Bende MX150 var. İşlemci 8. nesil i5. grafikleri bir tık düşüğe çekince ve pil modunu en iyi performansa alınca sabit 60 FPS alıyorum.

En düşük ayarlada oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı