Laptop kullanıyorum 8 GB RAM i5 10 nesil işlemci NVIDIA MX130 ekran kartım var ama CS:GO'da ayarların hepsi düşük. Üstüne FPS Config yaptım. Görüntü pixel oldu ama hala FPS düşmesi yiyorum 60-70 FPS zor veriyor. Ne yapmalıyım?
Laptop kullanıyorum 8 GB RAM i5 10 nesil işlemci NVIDIA MX130 ekran kartım var ama CS:GO'da ayarların hepsi düşük. Üstüne FPS Config yaptım. Görüntü pixel oldu ama hala FPS düşmesi yiyorum 60-70 FPS zor veriyor. Ne yapmalıyım?
70 80 gidip geliyorIsı değerleri nasıl ?
bi aralar 150 fps bile çıkıyodu şimdi çok kötü olduEkran kartı zaten MX serisi ve 130 güçsüz olduğu aşikar.
70 80 gidip geliyor.
İşlemcinin oyun içinde hızı düşüyor mu?
Hayırİşlemcinin oyun içinde hızı düşüyor mu?
Çünkü MX laptop kullandığımda işlemci kendi kendine hız düşürüyordu 3.4 ile çalışırken 1.20'lere kadar iniyordu.
Hayır.
benim işlemcim 1ghz quickcpu ile 3 ghz falan çıkıyodu kullanmalı mıyım?İşlemcinin oyun içinde hızı düşüyor mu?
Çünkü MX laptop kullandığımda işlemci kendi kendine hız düşürüyordu 3.4 ile çalışırken 1.20'lere kadar iniyordu.
csgo valorant ve fortnite oynuyorumBaşka hangi oyunlar var ağır oyunda işlemci hızına bir bak derim sıcaklık değerlerini de atarsan iyi olur tekrardan.
Benim işlemcim 1GHz Quick CPU ile 3 GHz falan çıkıyordu kullanmalı mıyım?
CS:GO Valorant ve Fortnite oynuyorum.
oyuna girdiğimde atarımBaşka hangi oyunlar var ağır oyunda işlemci hızına bir bak derim sıcaklık değerlerini de atarsan iyi olur tekrardan.
intel i5 10. nesilİşlemcin neydi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.