1024x768 çözünürlükte130 FPS akıcı bir şekilde oynadığım Valorant 20-30 FPS'lere kadar düşmeye başladı. LoL'de 180 200FPS görüyordum. Fightlarda 80 90 oluyordu en fazla. Şimdi 30'a kadar düşüyor.
O zaman sizde kesin bir sorun var hocam. Oyunun ayarlar kısmını SS atar mısın? Ayrıca oyun içindeki sıcaklık değerlerini de paylaş lütfen. Sistemin laptop galiba, güç modunda da kalmış olabilir.
O zaman sizde kesin bir sorun var hocam. Oyunun ayarlar kısmını SS atar mısın? Ayrıca oyun içindeki sıcaklık değerlerini de paylaş lütfen. Sistemin laptop galiba, güç modunda da kalmış olabilir.
Her oyunda FPS'im düşüyor. Örneğin 2-3 saniye 60 FPS'te gezerken bir anda 10'a falan düşüyor ve uzun süre yükselmiyor bazen, sabitleniyor. 10 saniye içinde 60-40-30-20-11-48 FPS bu şekilde seyrediyor sürekli. GPU kullanımı da 100'den 85 falan oluyor tabii bu sırada.
Aynı kasaya sahip bilgisayara sahibim. Isınmadan kaynaklı ben de aynı sorunu yaşıyordum. Altına soğutucu alın düzelecektir. Benimkisi düzeldi. Alt tarafı ızgaralı olduğu için gayet iyi iş görüyor.
Aynı kasaya sahip bilgisayara sahibim. Isınmadan kaynaklı ben de aynı sorunu yaşıyordum. Altına soğutucu alın düzelecektir. Benimkisi düzeldi. Alt tarafı ızgaralı olduğu için gayet iyi iş görüyor.