İnceleme MX4 vs Rampage T100 vs GD900-1 termal macun testleri

• MX4 4gr 8.5W/MK 269,00 TL.
  • Multi thread test 70 derece.
  • Single thread test 70 derece.

• Rampage T100 10gr 11W/M.K 749,00 TL.
  • Multi thread test 68 derece.
  • Single thread test 68 derece.

• GD900-1 30gr 6W/M.K 224 TL.
  • Multi thread test 68 derece.
  • Single thread test 68 derece.

İşlemci olarak Ryzen 7 5700X kullanılmıştır. Testler 5'er dakika sürmüştür. Görüldüğü üzere hemen hemen aynı performansları veriyorlar. Fazla paralar vermenize gerek yoktur. Uzun vadeli testleri yapanlar da olmuş, diğer pahalılarla aynı performansı veriyormuş. Daha detaylı bir testi Technopat YouTube kanalından bekliyoruz.

Thermalright Phantom Spirit 120 Se TL-C12B V2 120MM kullanıyorum. 105w biraz üzerinde çekiyor, 4.5 firakslarda geziyor yük altında. Ortam sıcaklığını ölçmek için aletim yok ama şunu söyleyeyim, Antalya'dayım.

Mx4 ekran kartı veya laptopla pumpout yapar gd900 yapmıyor.
En son 2 ay önce MasterGel Pro V2 ile değiştirmiştim, bugün tekrardan değiştirme ihtiyacı duydum, öyle bir pump-out yapmış ki işlemcinin üstünde macun yok. Bugün yine aynı macunu sürdüm ama 2 ayda bir değiştireceksem durum çok vahim. gd900 daha mi iyidir ne dersiniz

En son 2 ay önce MasterGel Pro V2 ile değiştirmiştim, bugün tekrardan değiştirme ihtiyacı duydum, öyle bir pump-out yapmış ki işlemcinin üstünde macun yok. Bugün yine aynı macunu sürdüm ama 2 ayda bir değiştireceksem durum çok vahim. gd900 daha mi iyidir ne dersiniz
Ekran kartı ve işlemcide kullanıyorum yapmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı