My Summer Car tarzı bir oyun yapmak zor mu?

Unity ile yapılan bir oyun, bu tarz bir oyun yapmak çok zor mu? Oyun kodlamayı bilmeyen biri ne kadar zamanda öğrenebilir sizce?
Karmaşık mekanikleri var. Yine de Unity ile birkaç sene düzenli uğraşmış birisi bu oyunun "Demo" versiyonunu çıkartabilir diye düşünüyorum.

nereden öğrenebilirim
Youtube ve Udemy iki ana platformdur. Sık sık hata yaşayıp Reddit gibi yerlere gitmek zorunda kalacaksın. Araştırmayı kendine sevdirmelisin.

Karmaşık mekanikleri var. Yine de Unity ile birkaç sene düzenli uğraşmış birisi bu oyunun "Demo" versiyonunu çıkartabilir diye düşünüyorum.

Youtube ve Udemy iki ana platformdur. Sık sık hata yaşayıp Reddit gibi yerlere gitmek zorunda kalacaksın. Araştırmayı kendine sevdirmelisin.
Araştırmayı severim hocam o konuda sıkıntım yok, peki modları nasıl yapıyorlar ?

Araştırmayı severim hocam o konuda sıkıntım yok, peki modları nasıl yapıyorlar ?
O konuda harbiden bilgim yok. Oyununun dosyalarına falan giriyorlar değişik bir şey. Oyun geliştirmek kadar zor olduğunu düşünüyorum.

Örneğin aşağıda CK3 oyunuyla alaklı bir modlama rehberi var. Paradox oyunları modlarıyla meşhur olduğu için stüdyo oyunlarını buna göre yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı