Sins'i
Hectopat
Tamamen zevk meselesi. Kodlarla haşır neşir olun bence. Ha neden tercih etmem? UE'dekiyle problem yok o zaten hazırda geliyor. UE geliştiricileri VisualScript yapmış. Ben görmedim UEda kod yazarak oyun yapan. Yani UE yapmışsa yapmıştır. Unity'de VisualScript yok. Eklenti olarak indiriyorsun. Adı Bolt. (Unity kendisi yapmıştı galiba). Ama Unity'e eklenti olarak eklemişse bana kalirsa Visual Scripte önem vermemiştir Unity. Godot'a gelirsek, Godot hep kendi dilini övme derdinde. Godot kendi dilini iyi yapmıştır. UE ise Visual Script'in mucidi gibi duruyor resmen.Neden hocam?
Uzun lafın kısası: Çoğu VosualScriptler birbirine büyük ihtimal benzerdir ama UE kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. UE kullansaydım VisualScript tercih ederdim ama diğerlerinde tercih etmezdim.
Hazır o kadar Godot fanatiklgii yaptım bir şey daha ekliyeyim.
Godot Android'e bile kurdum ben. Bilgisyara indirmeye bile üşeniyorsan iki dakka telefona indirip bakabilirsin o derece hafif uygulama.

The Godot 3.5 Game Engine Now Runs on Android –
Godot just released Godot 3.5 beta 3 and among other new features, the entire Godot game engine can now run on Android, IDE and all!

Şu linke tıklayıp Give it a try yazan linke tıklarsanız apk olarak inecektir.
Son düzenleme: