Herhangi bir tuşu var mi? Minibüsün kapağını açamadım bidona da koyamadim.
Herhangi bir tuşu var mi? Minibüsün kapağını açamadım bidona da koyamadim.
F ile bidonun kapağını açacaksın. Minibüsün kapağı da F ile. Sonra scroll ile gaz kapağını açacaksın.
Not: Hayosiko'ya dizel koy. Benzin şişesi de yeşil, siyah şişe de dizeldir.
Teşekkürler hocam bilgi için.
Ek olarak oyuna başlamak için bu rehberi kullanmanı öneririm. Keşke bizim başladığımız 2017 döneminde de bu gibi rehberler olsaydı. Ben Azat'ın videolarindan bakarak oyunu öğrenmiştim
![]()
MY SUMMER CAR GUIDE 2: ELECTRIC BOOGALOO
Congratulations! You've just bought My Summer Car, started the game and... now what? Well, don't worry, because this guide includes everything you need to know about this game. Before you start playing the game, you should watch other people play it first. This will help you begin to familiarize...my-summer-car.fandom.com
Bu arada, vanı oyunun başında elde etmişsin gibi. Büyük ihtimalle 2018 ve öncesi bir sürümü oynuyorsun. Ya da easy version gibi bir save vardı, onu kullandın.
Tavsiyem son sürümü kullanman. Ki büyük ihtimalle oyunun FPS'i çok yüksek değil, malum optimizasyonu pek kötü. 5 yıl boyunca 9-10 FPS'te oynadım, en sevdiğim oyun olabilir.
FPS için de, mop modunu denemeni öneririm. FPS iyiyse bile yapabilirsin, daha optimize olur.
Ek tavsiye, sıkılırsan hile yapıp ya da save indirip devam etmeyi düşünme. Devam et, bir süreden sonra keyif alacaksın.
Bir de, eğer ekranın Stats'ın üstünde mortal yazıyorsa, tavsiyem kapatman. Tabii direk olmuyor, msc editor ile düzeltilebiliyor. Ya da yeni save açmalısın.
Bu özellik, oyunun olumsuz eleştirilerinin yarısının bizim milletten olmasını sağlamış. Rojola sağ olsun, yıllardır bu özellik sürücü lisansında açık bir şekilde geliyor. Yani değişiklik yapmadan isim yazıp girince açık oluyor.
Mortal'ın özellikleri de, oyunda olduğun an Save'nin kalıcı olarak silinmesi. Pek dertli iş yani. Tabii mücadele istiyorsan olmalı bir özellik.
Bir de, arabanın motoru yapmadan önce para toplayıp ( 6000 yeter ) motoru yenile. Ben maksimum modefiye yaptığım Save'de araba bozulmuştu, motoru yenilemeyi unutmuştum. Sonra yaptım tabii orası ayrı mesele.
Ek öneri, slot machine soygununu yapmanı öneririm. Rastgele bir para veriyor, bende 7700 vermişti. İstersen nasıl yapıldığını detaylıca anlatırım.
Bir de, benim gibi Hayosiko'yu 250 km sürme. Satsuma ile gerçek zevki çıkıyor oyunun. İstersen modlayip ricochet sürebilir, ya da Ruscko'yu restore edebilirsin. Ben ikisini de sevmemiştim ama seven çok insan var.
Ek sorun varsa cevaplayabilirim. Umarım yazdıklarımı okursun, iyi oyunlar.
Hocam slot machine olayı dikkatimi çekti. Soygundan sonra başımıza polisler üşüşmüyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.