Mystic Light desteği olmayan anakarta RGB fan takmak

Hope Eagle

Hectopat
Mytic Light desteği olmayan bir anakarta RGB fan takmak istiyorum. Adreslenebilir ışıkları kontrol edebilir miyim? Extra herhangi bir işlem gerekir mi? Veya bağlayacağım farklı bir donanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızda RGB fan soketi bulunmuyor. Genelde 3'lü palet şekilde satılan fanların içerisinde kontrolcü de oluyor. Ancak onunla fanların ışıklarını kontrol edebilirsiniz.
Örnek:

Ya da 1 2 tane fan alacaksanız harici olarak bir de RGB kontrolcü almanız gerekli.
Örnek:

Keşke hangi marka\model fanı hangi marka\model anakarta bağlamak istediğinizi söyleseydiniz.
MSİ Z 97 PC MATE Ana kartım var ve buna Frisby Venom FC-9270G 650 W Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası ile sadece kasayı değiştirmek istiyorum
Anakartınızda RGB fan soketi bulunmuyor. Genelde 3'lü palet şekilde satılan fanların içerisinde kontrolcü de oluyor. Ancak onunla fanların ışıklarını kontrol edebilirsiniz.
Örnek:

Ya da 1 2 tane fan alacaksanız harici olarak bir de RGB kontrolcü almanız gerekli.
Örnek:
Teşekkürler hocam
Kasanizda fan kontrolcü yoksa ki sanmıyorum olacağını fan kontrolcü almaniz gerekiyor. Ya da fanlarla birlikte satilan setler ile fanin yaninda kontrolcü alabilirsiniz.
Alacağım kasada fan kontrol kumandası var hocam Frisby Venom FC-9270G 650 W Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası kontrol

Son düzenleme:
Bütçe yeterse:

Yetmezse:
(Sinerji'yi arayıp içerisinde RGB kontrolcü olup olmadığını teyit edin.)

PSU dahil isterseniz:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı