Çikolatali kullanıyorum suyla gerçekten kötü ama sütle içtikçe içesi geliyo insaninWheylerini kullanan varsa tadı nasıl? Aynı markadan pirinç unu almıştım tadı hiç güzel değildi dandik bir aroması vardı.
Çilekliyi severek kullandım, birçok markayı kullandım aynı tat.Wheylerini kullanan varsa tadı nasıl? Aynı markadan pirinç unu almıştım tadı hiç güzel değildi dandik bir aroması vardı.
Birkaç gün önce kullanmaya başladım, güzel bir ürün. Aroması da çok güzelL-Carnitine Thermopro Ãilek 1000ml | MySupplement ürün hakkında bilgisi olan var mı? İş yapar mı?
Çikolatalısı kakao içerisine toz şeker koyulmuş gibi bir aroması var, önerim çilekli olurdu kesinlikle.Wheylerini kullanan varsa tadı nasıl? Aynı markadan pirinç unu almıştım tadı hiç güzel değildi dandik bir aroması vardı.
Protein tozunu alacağım fiyatı cidden güzel geldi.
Hangisi link atar mısın?
![]()
Whey Protein Tozu Ãilekli 1656 gr Fiyatı | MySupplement | MySupplement
Mysupplement Whey Ãilek Protein 2000g %80 whey protein içerir. En iyi protein tozu ürünlerini en iyi fiyatlarla satın almak için tıklayın!www.mysupplement.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.