Fatih Durdu
Megapat
Daha fazla
N11, PttAVM gibi sitelerde satış yapan alfabilgisayar sahte, kullanılmış ürün gönderiyor. 1 hafta önce kendilerinden linkini bıraktığım RAM'i aldım. Taktım çalıştırdım Memtest yaptım AIDA64 ile test ettim sıkıntısız çalıştı, herhangi bir problemler karşılaşmadım. Ancak Kingston markası üzerinden sahtecilik olaylarının çok döndüğünü biliyordum SSD'lerde falan. Aldığım RAM'in sahte olduğunu hiç düşünmüyordum ama bir araştırayım dedim. Sonra CPU-Z üzerinden baktığımda aldığım modelden farklı part numarası yazıyordu ayrıca Kingston sitesi üzerinde RAM pcbsinin tek tarafında bellek modülleri olması gerektiği belirtiliyordu ancak benim RAM'imde iki tarafta da bellek modülleri bulunmaktaydı. Böyle olunca şüphelendim ve Kingstone'a mail attım ve ürünümün sahte olduğunu öğrendim. İade talebi oluşturdum sıkıntı çıkarmadan kabul ederler umarım. Daha önce de PttAVM üzerinden anakart almıştım bu satıcıdan kullanılmış üzerinde oynanmış anakart göndermişlerdi. Aynı satıcı olduğunu fark etmeden N11 üzerinden almışım. Siz siz olun bu satıcıdan uzak durun arkadaşlar.
www.n11.com

Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: