N11 artık güvenli değil, dolandırıldım ve satıcı arayıp tehdit ediyor

Satıcıyı yok etmiyor, replika ürün gönderdikleri kanıtlandığı halde satıcı satış yapmaya devam ediyor. Bu arada ne hikmetse ürünü satın aldığım hesapta satıcının hesabı kapanmış gözüküyordu fakat diğer telefonlarda açıktı hesabı. Hala açık bu arada.
Bot basıyorlar, bütün yorumlar bot inanmayın ben şahsen tecrübe ettim. Benim yorumum sonrası atılan yorumu görsen, şeyhini öven badeci mürid gibi ibretlik sahte belli eden yorumlar.

GittiGidiyor kapanıyor da N11 de mi kapanıyormuş? Çok şükür.

Kesin bir bilgi yok. GittiGidiyor kapaniyor haberi olurken bir firma daha kapanmayla ilgili haber vermisti ama kim oldugunu dememislerdi. Satis oranlarina bakarsak GittiGidiyor'dan sonra N11 geliyor.

Bu sıcakta gittim ürünü iade ettim geldim bunlar kadar berbat site yok. Bir kadın aradı onların sizi araması yasak verdiğiniz numaralar incelendi kapatma veya uyarı alacaklar dedi bende ya benden uzağa gidin ne yapıyorsanız yapın zaten önceki yorumlarda da dolandırmışlar iyi yorumlar mektup gibi bot yorum belli zaten. Cahiller öyle yorum yazıyor ki sanki 90'larda dilekçe yazısı böyle bir cahillik yok beceremiyorlar da. Sonra sahte ürün inceleniyor onun için ayrı arayacaklar dedi, beni aramayın ürünü iade ettim sizden kupon falan ıvır zıvır hepsi sizin olsun iade bitsin hesabımı silin benden uzak durun başka bir şey istemiyorum dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı