N11 artık güvenli değil, dolandırıldım ve satıcı arayıp tehdit ediyor

Bir tane ürün aldım ve orijinal mi diye sormama rağmen kapak resmindekinden farklı ve farklı satıcılarda yan sanayi diye satılan ürünün aynısını yan sanayi ürünü gönderdi. Yorumda düzgün dille sordum bunların patronu velet arayıp heyecanlanma lan lun benle senli benli konuşma ben boğaziçi işletme mezunuyum diye asıp kesip sövüp kapattı. Sonra 2. eleman aradı farklı düzgün konuşuyorum yine buda zırlayınca dedim siz adana madana keko dizileri izleyen kamera şakası velet grup musunuz? yüzüme kapatıyorlar. Sonra arıyorlar şikayet etmeyeyim diye geri vites abi abi abi.

İstanbul'da delikanlı esnaf yok görmedim, satıcıya bakıyorum İstanbul'sa almıyorum. N11'de hep yaşanıyor bunlar, iyi satıcıda çok ama dolandırıcı da. İşin yoksa uğraş, kafa ütülesinler, kayıt oluştur bekle. Hepsiburada'nın canını yiyeyim, satıcı müşteriyi arayamaz aradığı an bitti onun aboneliği. N11 kurumsallıktan çıkmış tirrek yuvası olmuş.
N11'de ara ara bu tür olaylar yaşanabiliyor. İnternetten alışveriş yaparken Amazon, Hepsiburada ve Trendyoldan şaşmam. Sizinde önceliğiniz bu siteler olsa iyi olur.

N11'de ara ara bu tür olaylar yaşanabiliyor. İnternetten alışveriş yaparken Amazon, Hepsiburada ve Trendyoldan şaşmam. Sizinde önceliğiniz bu siteler olsa iyi olur.
Trendyol ve Hepsiburada orijinal olmayan ürünleri tespit ettiğinde satıcıyı direkt yok ediyor. Şahsen Trendyol'da yaşadım satıcıya baktım ürün yok adamı kapatmışlar. :D Hepsiburada'da satıcıların ipini sıkı tutuyor. N11 müşteriden çok satıcının yanında.

Trendyol ve Hepsiburada orijinal olmayan ürünleri tespit ettiğinde satıcıyı direkt yok ediyor. Şahsen Trendyol'da yaşadım satıcıya baktım ürün yok adamı kapatmışlar. :D Hepsiburada'da satıcıların ipini sıkı tutuyor. N11 müşteriden çok satıcının yanında.
Amazon'u tek geçerim. Kampanya olsun ürün çeşitliliği olsun daha bir çok artısı var.

Mesela Hepsiburada'da sıvı soğutmam arızalandığı zaman talep oluşturmak için siteyi kullanıyordum. Oradan yenisini göndermişlerdi. Burada da aynı mantık olursa nasıl talep açacağım ki o zaman.

Site kapansa bile musteri hizmetlerimiz acik kalacak demisti GittiGidiyor ona benzer olacaktir.

Böyle şeyler ilk defa yaşanmıyor.

2017'de 7300HQ işlemci, GTX 1050'li şu an modelini hatırlamadığım MSI bir notebook aldım.
2 gün sonra arayıp siparişini iptal et, ürünün bulunduğu depoya hırsız girmiş aldığın ürün elimizde artık yok dedi... Tabii yersen. Ben de "Bu benim sorunum değil ben peşin parayı önden ödedim. Ürünü bulmak ve kargolamak senin sorunun. Ben iptal etmiyorum!" deyince. Benzer şeyleri yaşamıştım.

Satıcıyı şikayet ettim. Mağazası kapandı. (büyük ihtimal aynı günün akşamında yeni bir tane açmıştır.) N11 yönetimi yaşanan tatsızlıktan dolayı bana o zamanlar 3500 TL'lik ürün için 300 TL herhangi bir üründe geçerli hediye çeki vermişti. Ertesi gün 3850 TL'ye ASUS GL553VD siparişi verdim😎

Satıcı linki var mı?
Paramı geri alayım, araştırmada olduğu için yönlendirme yapmamak için şuan vermiyorum sonra ekleyeceğim.

Böyle şeyler ilk defa yaşanmıyor.

2017'de 7300HQ işlemci, GTX 1050'li şu an modelini hatırlamadığım MSI bir notebook aldım.
2 gün sonra arayıp siparişini iptal et, ürünün bulunduğu depoya hırsız girmiş aldığın ürün elimizde artık yok dedi... Tabii yersen. Ben de "Bu benim sorunum değil ben peşin parayı önden ödedim. Ürünü bulmak ve kargolamak senin sorunun. Ben iptal etmiyorum!" deyince. Benzer şeyleri yaşamıştım.

Satıcıyı şikayet ettim. Mağazası kapandı. (büyük ihtimal aynı günün akşamında yeni bir tane açmıştır.) N11 yönetimi yaşanan tatsızlıktan dolayı bana o zamanlar 3500 TL'lik ürün için 300 TL herhangi bir üründe geçerli hediye çeki vermişti. Ertesi gün 3850 TL'ye ASUS GL553VD siparişi verdim😎
Hırsız girdi elimde orijinali kalmadı dese yav he he deyip yine tamam diyeceğim ama normal sormama rağmen keko arayıp atar gider kekoluk yapıyor gel de bunu damgalama. İstanbul'da 5 milyondan fazla mülteci var ulan bu erkekliği vatanı bacınının namusunu korumak için yapaydın. Bu İstanbulluları askerde de gördüm bunların ekmeği suyu yenmez içilmez arkadaş hiçbir fayda görmedim. Anadolu'ya kurban olsun bunlar. İzmir'in esnafı sağlam hem İnternet hem de gezip görmekte.

Madem öyle ben de bir anımı anlatayım;

UNO Flip kart oyununu aldık yıllar önce, fotoğraftaki ürün tamamen orijinaldi. O zamanlar kargo dahil 21 TL vermiştik. Sonra ürün bize geldiğinde çakma ve kapağında "UNQ Clip" yazdığını gördüm. Ve içinden bir de dalga geçer gibi yorum dilenen bir not çıkmıştı. Ben de hemen N11 destekle iletişime geçtim ve ürünü iade için geri gönderebileceğimi söylediler. Ben de kargoladım ve daha kargo yoldayken red bildirimi geldi, sebep olarak da "iade kapsamında olmayan kategori" yazıyordu. Tekrar iletişime geçtim ve kayıt açıldı. Birkaç gün sonra döndüler (N11) ve özür dileyip mağazaya uyarı verdiler. İademi de yaptılar.

Sonuç olarak, bir daha alışveriş yapar mıyım? Çok güvenilir bir mağazaysa ve fiyat farkı varsa yaparım. Ama 3-5 lira azsa da asla tercih etmem bu siteyi. Satış yapan mağazalar aşırı amatör çünkü.

N11 alıcı numarasını niye paylaşıyor anlayabilmiş değilim.

Ben de geçen aylarda bir ürün aldım, ürün 25TL bir şey, 15TL'de kargo parası ödedim. Kargo şirketi bana kargoyu getirmedi, ben de gidip almadım. Haliyle iade başlamış.

Satıcı beni aradı, "Abi niye kargoyu teslim almıyorsun bu ürün zaten 25TL, kargoyla birlikte zarara giriyorum" diye, ben de "Kargo şirketi getirmedi o kadar bekledim" deyince Aras Kargo'yu konferansa alıp konferansda kargoya küfretmişti. Bu da böyle bir anımdır.

Satıcıyı yok etmiyor, replika ürün gönderdikleri kanıtlandığı halde satıcı satış yapmaya devam ediyor. Bu arada ne hikmetse ürünü satın aldığım hesapta satıcının hesabı kapanmış gözüküyordu fakat diğer telefonlarda açıktı hesabı. Hala açık bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı