Konunun başında "Saçmalama" diye cümleye giren sensin, ben bile yapabiliyorum kaldı ki koskoca N11 mi yapmayacak diyen sensin. Ben de "Evet N11 yapmıyor" diyorum. Ve söylemimde de zaten haklıyım. Sen ise yanlışında inatla diretiyorsun. Sana kaç kişi daha söylemeli TC - Ad - Soyad - Doğum tarihi gibi doğrulamaların yapılmadığını. 3 kişi rastgele isim veya doğum tarihi ve hatta TC ile sipariş verebildiğini aktarmış sana. Ben de son 1 hafta içerisinde en az 4 SSD siparişi verdim hem N11 hem Amazon sayfasından diyorum, hala diretiyorsun - beni sinir eden durum ise üslubun.
Yazılımcı olup olmadığımı geçmiş konularımı takip ederek görebilirsin. Ve emin ol gayet sağlam projelerim de sanal gerçeklik ile alakalı. İstanbul'daki hemen her AVM'de olan sanal gerçeklik standantlarının yazılımını geliştirdim ve tüm şubeleri aktif yönetiyorum. Kimin bilgili, kimin ise bilgisiz ve inatçı olduğu da gün gibi ortada. Kaldı ki asıl alanım yazılım değil, sistem ve network uzmanlığı üzerine de ciddi emek harcıyorum. Sen daha okuduğunu anlamaktan acizsin, ad - soyad - TC ile doğrulama yapamazsın o sayfadan diyorum, doğum bilgisine bile bakmamışsın. Attığın kodlardan kendinin haberi yok.
Mikail Fidan raporlar ile adam akıllı ilgilense seninle bu tartışmayı yapıyor da olmazdım zaten. Ne verdiğin bilgi doğru ne konuştuğun üslup düzgün, ne diye korurlar seni anlamadım zaten.
Umarım gerçek hayatta da bu dille konuşmaya cesaret edebiliyorsundur insanlara karşı

Yani şu forumda en kibar dille konuşmaya çalışan - en kavgadan uzak insanım, en uzlaşmacı insanlardanım. Konuya girişin ile fitil ettin zaten beni, yanlışı diretmen - bizi boş adam ilan etmelerin. Tuttuğum orucun bir anlamı kalmadı seninle olan tartışmam yüzünden. İrademi deldin resmen.