N11 güvenilir mi?

N11' den bir çok alışveriş yaptım. N11 güvenilir bir site fakat içindeki satıcılarının hepsi için bunu söyleyemeyiz. Kötü satıcılardan kaçınmak için puanlara bakmalısın, bu satıcının ise %95 yani iyi bir satıcı. Alışveriş yapabilirsin.

N11 bir aracı satıcı güvenilirse sıkıntı olmaz. Bu arada güvenilir olduğunu düşünüyorum şunlara bakarsak. Bu arada ürün gittigidiyor üzerinde 10 TL daha uygun.
Serta Sarı'nın da dediği gibi n11 bir aracı firmadır. Sen ürünü satın aldığında paran direk satıcıya gitmez n11 de kalır satıcı sana ürünü gönderir ürün sana ulaştığında kontrol edersin eğer onaylarsan ürün satıcıya n11 tarafından aktarılır yani ücret açısından sorun çıkmaz aldığın ürünü geldikten sonra iyi incelersen sorun kalmaz.

@Doğukan Gündoğdu evet satıcı güvenilirse sıkıntı olmaz. Linkteki ürün satıcısı güvenli %99, puanı filan çok yüksek.
@fatihfatih bence normal bir şey, belki daha önce hiç internet üzerinden alış-veriş yapmamıştır.

Ben küçümsemek için söylemedim zaten bir sene önce bizim ailede böyle korkaktık ama kötü biryer olsa milyonlarca kişi alış-veriş yapmaz.

Oyun oynamak için alacaksanız almayın. CS:GO için bile tavsiye etmem.

N11 e güvenebilirsiniz fakat satıcıların puanlarına bakın ona göre alışveriş yapın. Çıkarsa satıcı kaynaklı sorun çıkar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı