N11 iadem reddedildi

Herkese selam. N11 sitesinden bir ürün aldım. Sonra iade ettim. Kargo benden aldı ve götürdü. 1 Kasım gibi benden alındı ve 4 Kasım tarihinde teslim edildi bilgisi düştü takip sitesine. Fakat az önce mağaza talebimi reddetti. Sebebi ise "iade ürün tarafımıza ulaşmadı" gibi bir sebep. Kargo firması kargoist. Bu firmanın böyle kargo kaybetme olayları falan oluyor mu sıkıntılı mıdır? Doğru mudur anlayamadım 4 Kasım tarihinde teslim edildiyse reddecek biri neden 3 gün bekledi acaba. Bir yandan doğru bulup bir yandan da sebep aramışlar gibi hissediyorum. Yarın kargoyu arayacağım ama yine de paylaşayım dedim. Ayrıca kargo kaybolduysa vs. ne yapmam gerek?

Aynısı bana oldu. Mağazaya ulaşıyor ama N11'e ulaşmadı diye yazıyorlar. Sanırım aynı durum. N11 Destek kısmına yazın. Sorununuzu çözeceklerdir. Benim para iadem dün geldi ve süreç 1,5 ay sürdü yaklaşık.
Yazdım desteğe. Teşekkürler hocam. Umarım sonuç alırım. Teslim aldıysa zaten ürünümü geri göndermek zorunda olduğu için gönderdiğinde ortaya çıkacağını belirttim mağazaya soru sor kısmından. Umarım teslim edilmiştir.

Yazdım desteğe. Teşekkürler hocam. Umarım sonuç alırım. Teslim aldıysa zaten ürünümü geri göndermek zorunda olduğu için gönderdiğinde ortaya çıkacağını belirttim mağazaya soru sor kısmından. Umarım teslim edilmiştir.
Ben desteğe yazdıktan sonra teknik servise gönderdiler ürünü sonra 21 gün ek süre talep ettiler, o süre de tamamlanınca para geri geldi. Kaybolduysa ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama sizi alakadar eden bir durum olmadığı için sorun olmaz. Geri iade yapılır yine.

Ben desteğe yazdıktan sonra teknik servise gönderdiler ürünü sonra 21 gün ek süre talep ettiler, o süre de tamamlanınca para geri geldi. Kaybolduysa ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama sizi alakadar eden bir durum olmadığı için sorun olmaz. Geri iade yapılır yine.
Kargo bilgisi ile tekrar iade oluşturabilirsiniz, mağaza tekrar değerlendirir yanıtı geldi. Ben de siz oluşturun dedim. Oluşturuyorlar şu an. Oluşturuldu. 14 Kasım tarihine kadar süre var şu an. Yanıtlaması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı