N11 kargom geri gitmesine rağmen para iadesi sağlanmadı

mergen_t

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
574
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
N11 uzerinden bir sipariş vermistim. Muhtemelen evde kimseyi bulamadiklari icin sipariş subeye geri gidiyor. Muhtemelen diyorum cunku gelmis olduguna dair bir mail almadim. Telefon numarami su anda kullanamadigim icin o sekilde ulasmaya calistilarsa da ne yazik ki ulasamadilar. Su anda siparisim gondericiye iade edilmis durumda, fakat N11'de siparislerim sayfasina girdigimde "teslim edildi" ibaresi var. Canli destege ulasmanin bir yolunu aradim ama onu da bulamadim, yardim merkezi deyince beni onceden cevaplanmis sorularin oldugu bir sayfaya yonlendiriyor. Hazir cevaplardan birinde, kargo size ulasmayip gondericiye iletildiyse tekrar gondermesini isteyebilirsiniz diyor. Fakat gondericiden de bir cevap yok. Para iadesi icin nasıl bir yol izlemeliyim?
 
Öncelikle geçmiş olsun, kargo şubesine gidip adınızda herhangi bir kargo olup olmadığınızı sorguladınız mı?
 
Öncelikle geçmiş olsun, kargo şubesine gidip adınızda herhangi bir kargo olup olmadığınızı sorguladınız mı?
Tesekkurler hocam. Hocam ne yazik ki hayir. Kargo cok hizli gelmis 1-2 gunde sanirim, mail yoluyla yada evin kapisina bir sey birakmadiklari icin de haberim olmadi gelmis oldugundan. O yuzden kargo iade yoluna girdikten sonra anca haberim oldu ki su anda da zaten coktan gondericiye geri gitmis.
 
Telefon numarasını arayıp müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiniz mi? Gecmediyseniz iletişime geçin sorunu çözeceklerdir. Aynı problemi yaşamıştım, bende direkt iade edilmişti ücret.
 

Geri
Yukarı