N11 klavye iade süreci

MinyatürHoşaf

Femtopat
Merhaba N11'den Razer Cynosa Chroma aldım ama pek beğenmediğim için iade etmek istiyorum iade talebi oluşturdum ve satıcıya yazdım ürünü iade etmek istiyorum ve talep oluşturdum diye satıcıda tamam ürünün kutusunda ve kendisinde bir sıkıntı yoksa gönderebilirsiniz dedi bende tamam dedim sonra ilk aldığımda fark etmemiştim satıcı böyle de deyince biraz inceleyim bir şeyi var mı kutunun diye köşesinde resimde ki gibi ufak bir bozulma var bu iade yi olumsuz etkiler mi?

Dosya Ekleri

• af08d9b7-2627-4947-a59e-51dd661da7a6.jpg
    af08d9b7-2627-4947-a59e-51dd661da7a6.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba N11'den Razer Cynosa Chroma aldım ama pek beğenmediğim için iade etmek istiyorum iade talebi oluşturdum ve satıcıya yazdım ürünü iade etmek istiyorum ve talep oluşturdum diye satıcıda tamam ürünün kutusunda ve kendisinde bir sıkıntı yoksa gönderebilirsiniz dedi bende tamam dedim sonra ilk aldığımda fark etmemiştim satıcı böyle de deyince biraz inceleyim bir şeyi var mı kutunun diye köşesinde resimde ki gibi ufak bir bozulma var bu iade yi olumsuz etkiler mi?

Sanmıyorum iade alınır bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı