N11 Magic satıcısından 860 QVO 1TB alınır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Güvenilir olduğunu az çok biliyorum, hatta birçok kişiye sistem toplarken işlemci veya RAM önerdim. Ancak hiç SSD'lerini önermedim ve ben SSD alacağım. Alacağım SSD modeli de başlıkta yazıyor, en uygun fiyatlı bu ve kriterlerime uyuyor.

Alınabilir benim SSD namı diğer Jams Donkey JD240 GB bütçe meselesi tabi, bi hayli düşük fiyatlı f/p ürünü. Okuma yazma oranı 500 civarı işimi oldukça iyi görüyor. Al o SSD yi nirvanaya çıkartır :)

Güvenilir olduğunu az çok biliyorum, hatta birçok kişiye sistem toplarken işlemci veya RAM önerdim. Ancak hiç SSD'lerini önermedim ve ben SSD alacağım. Alacağım SSD modeli de başlıkta yazıyor, en uygun fiyatlı bu ve kriterlerime uyuyor.
Satıcı iyi ama QVO serisini pek önermiyorlardı. Bir araştırın derim.

Satıcı iyi ama QVO serisini pek önermiyorlardı. Bir araştırın derim.
Okuma hızı düşüyor diyorlar, biliyorum. Ancak aynı fiyata Bx500 1TB var ve Samsung ister istemez daha güven veriyor.
Birde QVO ve EVO serisinin arasındaki en büyük fark gördüğüm kadarıyla garanti süresi ve biçilen ömür. 360 TBW'ye ulaşacağımı sanmıyorum, zaten yeni çıkan büyük oyunları yükleyeceğim.

ikinciyi
Okuma hızı düşüyor diyorlar, biliyorum. Ancak aynı fiyata Bx500 1TB var ve Samsung ister istemez daha güven veriyor.
Birde QVO ve EVO serisinin arasındaki en büyük fark gördüğüm kadarıyla garanti süresi ve biçilen ömür. 360 TBW'ye ulaşacağımı sanmıyorum, zaten yeni çıkan büyük oyunları yükleyeceğim.
İkinciyi alacağım kalırsa kardeşim. Bu fiyata 1tb ssd ilaç gibi. Tereddüt etme hız konusunda üzmüyor. Bende senin aklındakileri hep kafamdan geçirdim. BX500 alacaktım ki, direkten döndüm. En doğru kararı vermişim.

@zagzirus Rica etsem CrystalDiskMark 7 ile SSD'nin hızını test edebilir misiniz? Ek olarak ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Sağlığının da resmini atarsanız sevinirim, teşekkürler.
Hocam benim konularda var, geçen konu açmıştım. 1tb Qvo aldım diye. Oradan bakabilirsiniz. Daha yeni aldım. 1 hafta felan oluyor.

N11'den alışveriş yaparken özellikle satıcının güvenilirlik puanı var, ona mutlaka dikkat et. Bir de yorumlarına göz gezdir. Yüksek puan almıştır ama geç kargo veya düzgün olmayan kutulama yapmış olabilir. Bunlarda da sorun görmezsen alabilirsin. SSD modeli olarak da eğer sana uyuyorsa zaten pek söyleyecek bir şey yok. Kullanıcı sensin ve marka Samsung yani:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı