N11 Magic'ten Ryzen 3 1200 alınır mı?

bayramm2

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Mağaza ismi magic(doğuş planet elektronik) Ryzen 3 1200 AF modelini çok uygun fiyata satıyor. 86 yorum var ancak 80 olumlu ama içim hiç rahat değil, buradan alışveriş yapan var mı?

FC2CF826-4DE2-4189-9590-768E17657E24.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağaza ismi magic(doğuş planet elektronik) Ryzen 3 1200 AF modelini çok uygun fiyata satıyor. 86 yorum var ancak 80 olumlu ama içim hiç rahat değil, buradan alışveriş yapan var mı?

Eki Görüntüle 583621
Güvenli duruyor.
Zaten N11'de ürünü teslim almadan onaylamıyorsunuz. Eğer ürünü aldıktan sonra istediğiniz gibi değilse onaylamayıp iptal edersiniz. Paranız hesabınıza geri yatar.

Magic belki de n11deki en iyi satıcı olabilir.(teknoloji açısından ) Nedense bana güven veriyor.

Son düzenleme:
Yalnız iade almıyor o satıcı haberiniz olsun. Olaki ürün hasarlı filan geldi. İade edemiyorsunuz kabul etmiyorlar. Sattıkları ürününde arkasında durmuyorlar. Grupta sıkıntı yaşayanlar görmüştüm o satıcı ile. Birisi anakart almıştı pinleri yamuk gelmişti iade almamışlar. Kuzenimde oradan i3 9100F işlemci almıştı. 1 gün sonra iade etmek istedi kutu içeriğini eksiksiz koymasına rağmen iade almadılar.

Sakın ve sakın almayın 5900x işlemci satın aldım adamlara ulaşamıyorum sakın almayın arkadaşlar rakip yorumu falan değildir bizzat tecrübelerimden aktarıyorum telefonu açın ve arayın deneyin görün alınır mı alınmaz mı ulaşabiliyor musunuz ulaşamıyor musunuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı