N11 nasıldır?

• Konuyu başlatan Silinen üye 294397
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.562
S

Silinen üye 294397

Ziyaretçi
Bizdehesaplı'dan 30 Ocak 2018'de İşlemci, Anakart, RAM ve SSD almıştım. Bursa'dan İstanbul'a 1.5 günde gönderdiler.
Müşteri hizmetleri kibar ve çözüm odaklı.
Tavsiye ederim.
sdsdsdwdawa.png

Bence diğer e-ticaret sitelerine göre N11 daha iyi. Paranı sağlam kazığa bağlıyorsun. Ürün gelene kadar para sağlamda. Gerekirse ürünü aldıktan sonra paranı 4 gün daha sağlama alabiliyorsun. Tabi ki ürünü aldığın satıcıda çok önemli. Onu da yorumlarına veya puanına göre emin olabiliyorsun.

Arkadaşım sistem topluyorada. Bazı parçaları sinerji, İncehesap ve N11'den alacak. Ama bayağı ucuz ya güvenemedim.
Eki Görüntüle 480734
Amd Ryzen 5 1600 Am4 Soket 3.4ghz - 3.6ghz 16mb 65w - n11.com bunu almanı öneririm, alan herkese revizyon 2 olanı çıkmış.

Verdiğiniz link kendi sitesi de olan bizdehesapli ya ait. Açıklama bölümünde özellikle belirttikleri gibi ürün 12 nanometre ile üretilen Ryzen 1600 2. versiyon. Firmadan alışveriş yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum fakat diğer firmalar gibi aldığınız ürün 2. revizyon çıkabilir de çıkmayabilir de dememiş, gönderdiğimniz ürün budur demiş, bu bile bir şeydir sonuçta hak talep edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı