N11 satıcısı bot mu basıyor?

Satici guvenilir olsun olmasin, Fury Renegade'yi o fiyata almak yerine S70 Blade almak daha mantikli.

Yorum yapmak için ürünü satın almak gerekir hiç bir satıcı bu tür boş işlerle uğraşmaz

Önceleri tercih ederdim, ama artık N11'de çok sıkıntı var. Bulaşma bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahtesi çok olan bir marka ve model dikkatli olmak gerekli.

N11'in bastığını düşünmüyorum
N11 neden bassın zaten global bir site ve binlerce satıcısı var. Haberi bile yoktur.

Satıcının kendisi basıyor, trendyol'dada var.
Ama belirli bir markaya ait ürünün sahte veya dandik olacağını sanmıyorum sıkıntısızdır sadece daha fazla kullanıcı alsın diye yapılmıştır.

Önceden başlık "N11 bot mu basıyor" İdi. O zaman yazmıştım bunu. Ama sonra değişmiş.

N11'de yoruma metin yazmayıp 5 yıldız verirseniz "Mağazadan çok memnun kaldım." şeklinde bir metin gözüküyor. Mağazanın yorumları zaten az, bot olduğunu düşünmüyorum.

Ben ana kart işlemci ve ram aldım yorumları bilmem ama ucuzdu ve orjinaldi

Aynı yorumlar bot değil. N11de sadece yıldız ile puan seçerseniz otomatik yorum yazıyor. Aynı şeyi düşünmüştüm ama araştırınca böyle olduğunu öğrendim yani aynı yorumlar bot anlamına gelmiyor. Sadece puanlayanların yorumları onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…