N11 üzerinden alınan PS5 Slim bozuk çıktı

244756

Kilopat
14 günlük iade hakkımı mı kullanarak yoksa arızalı ürün gönderdikleri mi için ürünü iade etmeliyim? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bu satıcılar çok kurnaz elimde cihaz patlasın istemiyorum nasıl bir süreç izlemeliyim?

14 günlük iade hakkımı mı kullanarak yoksa arızalı ürün gönderdikleri mi için ürünü iade etmeliyim? Bilgisi olan arkadaşlar var mı bu satıcılar çok kurnaz elimde cihaz patlasın istemiyorum nasıl bir süreç izlemeliyim?
Ürünün arızalı olduğunu soyliyeceksin ve iade ediceksin kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine başvurucaksın.

Kutu açılmış diyip teknik servise gönderiyorlarmış bu bilgi doğru mu? Ben bozuk cihaz kullanmak istemiyorum aydınlatırmısınız.

Sorun çıkacağı durumda görüşme gerçekleştir.Ama sorun çıkacağını sanmıyorum inşallah

İnaşallah hocam temenniniz için teşekkürler ama nasıl bir görüşme N11 ile mi satıcı ile mi o kısmı açar mısınız?

Direkt N11 müşteri temsilcisiyle telefondan konuş gerekli bilgileri ver. Zamanında baskıla ki tüketici hakem heyeti vs. uğraşmayasın.

Bugün iadem onaylandı arkadaşlar. 3-7 iş günü içerisinde bankama param yatacak. Sorusu olan olursa nasıl bir süreç izledim anlatabilirim.
NOT: N11 Zitek Bilişimden uzak durun. Bozuk kol ve Playstation 5 slim gönderdiler kutuda açılmıştı etiketleri yoktu.

Güncelleme: Arkadaşlar para iadem gerçekleşti. Limitim açıldı taksit süresince ay ay beklememe gerek yok para direkt ide edildi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı